web analytics

Afvallen met Zumba Fitness – De Leukste Manier Om Slanker Te Worden

zumba

Het grootste probleem bij het verkrijgen van dat mooie strakke lichaam met die mooie strakke platte buik is de motivatie.

Veel oefeningen kunnen snel erg saai worden. Maar er is nu een oplossing: Zumba Fitness! Een nieuwe aerobic hype die is komen overwaaien uit Zuid Amerika.

Zumba fitness houdt in dansen en swingen op Latijns-Amerikaanse muziek.

De reacties van vele op Zumba is dat het zo leuk is, dat je niet eens meer door hebt dat je bezig bent met het verbranden van calorieën! Om je een beetje in de stemming te brengen beginnen we met een Zumba filmpje:

Zumba?

Zumba betekent ‘snel bewegen en plezier maken’.

Het is een combinatie van fitness-en dance moves op swingende latin muziek. Salsa, Flamenco en zumba-dancing Merengue, alles is mogelijk.

Zelfs Hip Hop Zumba is nu populair! In Nederland begint Zumba steeds meer op te komen, bijna alle fitness en dans scholen bieden momenteel de mogelijkheid om Zumba lessen te volgen.

Je kan ook thuis Zumba oefenen met de DVDS. Het zijn 4 dvd’s met verschillende niveau’s. Van de echte beginners tot en met gevorderden.

Maar je zal merken dat je snel de dansmoves oppikt en zo een echte danser wordt! En het mooie blijft natuurlijk dat je tussen de 500 en 1000 calorieën per uur verbrand met Zumba! Zo heb je natuurlijk binnen no-time die mooie platte buik! We hebben overzicht van de beste Zumba videos voor jullie op een rij gezet!

De DVD’s van zumba kun je goedkoop en gemakkelijk kopen bij een van Nederlands grootste en betrouwbare webwinkels, Bol.com. Een scherpere prijs voor het pakket hebben wij nog niet gevonden, Zumba dvd’s bij bol.com. Het volgende zit allemaal in het pakket:

  • Zumba Basics workout (60 min)
  • Zumba 20 Minute Express workout (20 min)
  • Zumba Cardio Party workout (50 min)
  • Sculpt and Tone workout (45 min)
  • Zumba Total Body Transformation handleiding
  • Zumba Toning Sticks
  • Zumba Upgradekit, tijdelijk gratis. op=op bestaat uit:
  • Zumba Flat Abs workout (20 min)
  • Zumba Live! workout (55 min)

Klik hier voor meer details

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *