web analytics

Afvallen voor en na foto’s: Gemaakt binnen 5 uur!

voor en na

Iedereen kent ze wel, de advertenties waarop je foto’s ziet van iemand voor en na een dieet.

Op de eerste foto dik en depressief, en op de tweede foto super gespierd, strak, grote glimlach en een bruine kop. Zie hierboven.

Maar wist jij dat beide foto’s binnen 5 uur gemaakt zijn!

We zullen niet gelijk zeggen dat de methoden die worden aangeboden met deze advertenties niet werken, maar vaak zijn de voor en na foto’s wel hartstikke nep! In onderstaand filmpje kun je zien hoe iemand in 5 uur een volledige lichaamstransformatie kan ondergaan. Het geheim is dat je begint met de afgetrainde foto.

Hij blaast zich volledig op in de fitness door zeer snel oefeningen te doen. Hij neemt ook nog een zonnebank kuurtje, en voilà, een super strakke foto. Daarna vreet hij zich volledig vol en drinkt veel water zodat hij een opgezwollen buik heeft. Daarnaast belicht je de foto ook wat minder, kijk je een beetje depressief en je hebt je ‘dikke’ begin foto…

Natuurlijk werken veel van de diëten online, maar bedenk goed je dat altijd gewoon logisch moet nadenken. Uiteindelijk gaat het erom als je gewicht wilt verliezen dat je gezond eten en voldoende beweging krijgt. De programma’s kunnen je tips geven en helpen je gemotiveerd te houden. Maar geloof niet gelijk in de “binnen 1 week zie je er zo uit!!” advertenties!

[adsense]

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *