web analytics

Gezond en Verantwoord Afslanken met het BCM Dieet

BCM

Het BCM dieet is een afslank programma dat al meer dan 25 jaar met succes mensen helpt afvallen. Het is een dieet- en voedingsprogramma dat op maat wordt gemaakt via de basisregels van het diëten.

Zoals bij andere programma’s krijg je een persoonlijke hulpcoach die je helpt je streefgewicht te bereiken. Deze coach start met het maken van een profiel en schetst dan het plan van aanpak dat je dient te volgen door heen je dieet fase.

Het BCM dieet is zo populair omdat er ook gewerkt wordt met doelen binnen een bepaalde tijd, hierdoor kan je ook stelselmatig je vorderingen zien en zal je hulpcoach je ook ten alle tijden begeleiden en bijsturen waar nodig.

Wat is de basis van het BCM dieet ?

Elk dieet start bij een mindere calorie inname dan de nodige calorie behoefte. Met het BCM dieet ga je per dag tussen de 500 a 100 calorieën bezuinigen zodanig dat je vetreserves worden aangesproken. Bijkomende worden er ook twee maaltijden vervangen door twee vervangmaaltijden van om en bij de 250 calorieën. Op basis van je dag inname wordt er nog een derde maaltijd samengesteld  om de juiste verhouding in je caloriebalans te verkrijgen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Je insuline zo laag mogelijk houden

Insuline is het belangrijkste hormoon dat je nodig hebt wanneer je lichaamsvet wil gaan verbranden. De insuline zorgt ervoor dat je suikers gaat verbanden in de voor van energie.

Je lichaam heeft door de dag pauzes nodig van vier tos zes uur, binnen deze tijdspanne kan je gerust ook een snack eten. Je mag dan ook maaltijden eten met een laag koolhydratengehalte en glycemische index. (Glycemische index geeft aan hoe snel insuline stijgt na het eten)

Correct afvallen

Het is van uiterst belang dat er op een correcte en verantwoorde manier wordt afgevallen, het is niet de bedoeling dat we spiermassa gaan verliezen, we willen namelijk effectief vet verbranden.

Een goede en uitgebalanceerde voeding met voldoende eiwitten, vitamines en mineralen zal dit dan ook voorkomen.

Ik hoor ook heel veel mensen die willen gaan fitnessen en direct willen afvallen en in vele malen zal dit ook wel lukken maar dan ga je eerst spiermassa verbranden en dan pas het lichaamsvet. De coaches van het BCM dieet zullen je hier ook de nodige raad in geven wat kan en niet kan, zo om je streefdoel te bereiken.

Pas je levenspatroon aan

Diëten start niet alleen bij het minder eten maar ook bij een aangepast levenspatroon zal je hier op tal van manieren ten goede komen. Wanneer je gezonde gewoonte hanteert in het leven ga je je vanzelf al fitter en energieker voelen.

Echter zijn er tal van factoren waarbij je geen controle over hebt, die je het afvallen gaan helpen of vergemakkelijken, een van deze is bijvoorbeeld de stressfactor.

Niet iedereen kan goed overweg met stress, vele hebben hier ook schrik van maar andere leven gewoon een “stressy” leven. Ik zelf kan bijvoorbeeld heel goed om met stress, en ga ook niet afvallen van stress momenten in mijn leven.

Echter ken ik tal van mensen die al +10 kilo zijn afgevallen door een combinatie van sport, gezond eten en een leven vol met stress. Stress is een factor die wel eens vergeten wordt.

Gezond afvallen ?

Het e-boek Vet Verbrand Geheimen zit boordevol met informatie met betrekking tot succesvol afvallen.

In het digitale boek worden alle aspecten van het afvallen behandeld en leer jij om op een gezonde en slanke manier te leven!

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

 

 

 

 

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *