web analytics

Bootcamp Pilates de nieuwe fitness hype

bootcamp

Is het alweer gedaan met de vorige fitness hype, Zumba, en gaan we nu massaal bootcamp pilates doen?

Net als alle andere fitness hypes, komt ook deze weer overwaaien uit amerika, de hollywoodsterren maken er al volop gebruik van, zo zeggen Nicole Kidman, Jennifer Aniston en Ben Stiller hun mooie figuren te krijgen door bootcamp Pilates.

Minder saai

Pilates bestaat natuurlijk al jaren, dus wat is nu het grote verschil met bootcamp pilates? Het is een stuk intenser en net als bij Zumba wordt er veel gedaan met swingende muziek.

Het oude pilates leek erg op Yoga, veel mensen vonden het te saai en zweverig. Nu worden de voordelen van oude pilates, goede houding, soepele spieren, gecombineerd met een intense workout, zodat je ook werkt aan een mooie strakke buik en een goede conditie

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bootcamp pilates in Nederland

Momenteel is vooral Zumba populair in de sportscholen, maar wie weet komen binnenkort ook de speciale pilates fitnessapparaten naar de Nederlandse sportscholen!

Instructie video

Om je een beetje in de stemming te krijgen is hier een instructie video van bootcamp pilates:

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *