web analytics

Gutlift: Platte Buik zonder moeite?

De Gutlift klinkt veel te mooi om waar te zijn. Een engelse beautysalon belooft een six pack binnen 10 behandelingen, en je hoeft er zelf helemaal niks voor te doen!

Zou dit de oplossingen zijn voor alle luie mannen en vrouwen die geen zin hebben om keihard te trainen voor die zo gewilde sixpack?

Volgens de beautysalon in London waar de Gutlift wordt aangeboden wel, ze weten te vermelden dat 10 behandelingen gelijk staat aan een half jaar hard trainen voor de buik spieren.

De behandeling

Bij de gutlift methode wordt er gewerkt met pads die op de probleemzones worden geplaatst.

De pads maken gebruik van een techniek die bekend is van de revalidatie methodes uit de medische wereld, de techniek zorgt ervoor dat de spieren steviger worden.

De kliniek vraagt zo’n 350 euro voor 10 sessie met de Gutlift. Het is niet bekend of deze techniek ook naar Nederland toekomt…

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *