web analytics

Jukari Fit to Fly

jukari

Zoals dat gebeurt in beroemdheden land is er weer eens een nieuwe rage op fitness gebied, nu gaat het om Jukari.

Bedacht door Reebok en Cirque du Soleil. De oefeningen gebeuren met behulp van een elastische band, hieronder het promofilmpje:

Op het Youtube kanaal van Jukari komen steeds meer video’s te staan.

Bij Jukari wordt gebruik gemaakt van een speciaal gemaakte FlySet, hiermee kunnen oefeningen worden gedaan die een combinatie zijn van cardio, flexibiliteit, acrobatiek en powertraining.

De bedenker is de artistieke persoon achter het Cirque de Soleil, de oefeningen worden ook uitgevoerd op de muziek van het Cirque. Jukari is trouwens exclusief voor vrouwen!

Jukari in Nederland

Het blijft in Nederland nog wat stil rond Jukari, de geruchten gaan dat het dit jaar nog mogelijk moet worden in de fitness scholen. Maar waarschijnlijk is in Nederland Zumba nog een te grote rage.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *