web analytics

P90X Trainings Programma

P90X_system

Of het net zo’n rage gaat worden als de laatste fitness hype, Zumba Fitness is natuurlijk nog maar de vraag, maar de nieuwste trainingsmethode voor een strak afgetrained lichaam is P90X. P90X is een thuis training programma ontwikkeld door Tony Horton.

Het idee is dat je in 90 dagen tijd een schema volgt waar je fysiek sterker van wordt en een strakker lichaam van krijgt. De focus van de training is een full-body workout en bestaat uit kracht en cardio oefeningen in een circuit of interval training.

Door op verschillende periodes in de 90 dagen verschillende oefeningen te doen ontstaat er een “muscle confusion” (oftewel spier verwarring). Volgens Horton kan het lichaam op deze manier zich niet aanpassen aan de training en hierdoor kun je continue resultaten boeken zonder op een plateau te belanden.

Het P90X Programma

Met behulp van de dvd’s volg je 90 dagen lang een intensief thuis fitnessprogramma.

Je zult zowel kracht, cardio, yoga en stretch oefeningen doen. Het gaat dus niet alleen om gewichtsverlies maar ook om het creëren van spiermassa door middel van krachtoefeningen als pull-ups en push-ups.

De trainingen zijn iets minder dan een uur lang, en je traint 6 dagen per week. Het programma heeft drie soorten trainingen die roteren: classic, lean en doubles. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende oefeningen in de 90 dagen (bron: wikipedia).

p90x

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Video P90X

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *