web analytics

Platte buik door Twitter?

twitter

Alles is tegenwoordig Twitter, dus afvallen kon natuurlijk niet achter blijven! Een mooi plat buikje krijg tegenwoordig ook door twitter

Het idee kennen we eigenlijk al een dagboek waarin je bijhoudt hoeveel je iedere dag eet, zodat je goed calorieën kan tellen, maar dan nu dus door middel van twitter.

Nadat je gegeten hebt stuur je een tweet @twye en de maaltijd wordt vanzelf toegevoegd aan je dagboek.

Twitter eetdagboek

Hartstikke handig natuurlijk, maar waarschijnlijk alleen voor mensen die toch al volop tweeten de hele dag, een tweet sturen voor elke maaltijd is dan niet zo’n probleem.

Het aantal calorieën van elke maaltijd zijn ook gekoppeld en worden automatisch in je account geladen.

Verder is het natuurlijk leuk dat je steun kan krijgen van de twitter community en ook andere kan volgen bij hun afval proces.

Ben jij een echte twitteraar en wil je graag die mooie platte buik, misschien is tweetwhatyoueat dan wel wat voor jouw.

Het is in iedergeval bewezen dat het goed is om bij te houden wat je eet, twitter je toch al dan is dit een makkelijke manier om het bij te houden!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *