web analytics

In 3 Fase Afslanken met het Power Slim Dieet

powerslim-dieet

Power Slim is een dieetprogramma dat is samengesteld door een groep diëtisten om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen tijdens jouw dieet. In dit artikel ga ik je uitleggen wat het Power Slim dieet is en wat het inhoud.

Er zijn enorm veel websites die HET dieet aanbieden om weer dat strak lichaam te krijgen, het Power Slim dieet is er ook weer zo een maar een van de voordelen dat dit biedt is dat je eveneens persoonlijke begeleiding krijgt van een erkend voedingsdeskundige.

Ik moet wel zeggen dat het Power Slim dieet ook wel wat weg heeft van het Dukan dieet, hier werk je met 4 fasen en binnen dit dieet werk je in 3 fasen.

Wanneer je het Power Slim dieet volgt krijg je een planning die je effectief dient te volgen, binnen deze planning werk je in 3 fasen waarbij je telkens 6 keer per dag een maaltijd eet. Dit dieet is zodanig samengesteld dat je zo goed als geen koolhydraten tot je neemt maar wel de eiwitten van de Power Slim producten. Door dat je eiwitten eet, ga je eveneens ook je spieren beschermen zodat je er zeker geen gaat verbanden.

Werking Power Slim dieet

Binnen dit dieet hoef je in principe niet minder te eten dan normaal, via dit dieet ga je je eetpatroon aanpassen waardoor je gezonder en evenwichtige voeding gaat eten. Power Slim bevat meer dan 120 verschillende producten en ingrediënten die je naar hartenlust mag eten en telkens ook gezond zijn.

Met oog op de producten wordt er eveneens gekeken of deze natuurlijk zijn en of er geen gezondere variant bestaat (als in Stevia in plaats van suiker). Wat de product typeert is de effectieve kwaliteit zo worden er ook vezels in verwerkt om een betere verzadiging en darmwerking te verkrijgen maar ook wordt er Kalium toegevoegd om je bloeddruk op peil te houden.

Het starterspakket bevat maar liefst 45 verschillende producten, dit is een kennismakingspakket om de eeuwige twijfelaars het tegendeel te bewijzen. Binnen in het pakket vind je ook nog de nodige uitleg over het Power Slim dieet + een handig kookboek met tal van lekkere recepten.

Dit dieet is enorm populair omdat je moet eten in plaats van eten te mijden.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Afvallen in 3 fasen

Het vooropgestelde plan bestaat uit 3 fasen die je zullen helpen af te vallen maar ook nog eens op je streefgewicht te blijven.

Fase 1:

Binnen de eerste fase ga je afvallen door het eten van een 5 a 7 producten van Power Slim, je kan je dieet uitbreiden met onder andere vis,  eieren en tal van groeten. Het is van essentieel belang dat je in de eerste fase ook het meeste gewicht verliest.

Fase 2:

In de tweede fase ga je naar je streefgewicht toe werken, binnen het dieet ga je meer producten toevoegen om zo tot het gewenste resultaat te geraken. Je dieet ga je ook mogen uitbreiden naar brood, kaas, fruit, tal van noten en verschillende granen.

Fase 3:

Je hebt je streefgewicht bereikt, nu is het dan ook nodig om op dit gewicht te blijven en dat is niet altijd voor iedereen zo evident. Het is van belang dat je een evenwichtig voedingspatroon creëert zodat je niet in gewicht gaat bijkomen en een jojo effect aan je voorbij laat gaan.

Power Slim begeleiding

Betreffende het diëten krijg ik zelf heel veel vragen van onze lezers wat er effectief gegeten mag worden, wat niet  en dan de hoeveelheid, … enzovoorts. Power Slim heeft hiervoor speciale voedingscoaches die je helpen bij elke fase.

Je dieet start met een gesprek waar je doelen en je gezondheidstoestand worden besproken, hier komen je gewicht, BMI en vetpercentage aan het woord.

Wat vind ik van het Power Slim dieet ?

Het Power Slim dieet is wetenschappelijk goed genoeg onderbouwt, het bevat heel wat duidelijke informatie betreffende het diëten maar het dieet op zich is reeds bekend en komt al in enkele vormen voor.

Het Power Slim dieet is vrij prijzig voor het gene wat je er voor terugkrijgt, al moet ik ook zeggen dat je een deel bijbetaald voor de coaching.

Naar mijn inzien kan je perfect zelf diëten zonder de coaching met de informatie die je vind op het internet, alsook zijn er tal van andere en goedkopere producten waaruit je eiwitten kan halen, dit gaat een flink cent schelen op het einde van de maand.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *