web analytics

PT 24/7: Tae Bo is terug!

tae bo

Voor de jongeren onder ons, Tae Bo was de fitness routine van de jaren ’90 van de vorige eeuw. Ontwikkeld door taekwondo leraar Billy Blanks. Hij was de eerste die bedacht om een combinatie te maken tussen cardio en vechtsporten (of in ieder geval de eerst succesvolle).

Het is natuurlijk ook een ideale combinatie, schoppen, slaan, allemaal intense aerobic bewegingen waarbij je veel spieren gebruikt. Het is daarom ook de ideale work-out om een strak lijf te ontwikkelen.

Daarnaast werk je ook aan balans, flexibiliteit en coördinatie. Overigens was Tae Bo niet alleen een fitness programma, maar meer een ‘way of life’. Het Tae Kwon Do aspect van Tae Bo was er om meer zelfbewustzijn en vertrouwen te ontwikkelen.

Met Tae Bo verbrand je veel calorieën, tot dan toe waren aerobic klasjes vaak wat traag (ondertussen hebben we natuurlijk Zumba en Sh’bam waar het er ook snel aan toe gaat!). Een uur lang Tae Bo is goed voor het verbranden van 500 to 800 calorieën.

PT 24/7

Tae Bo klassen kun je nog steeds over de hele wereld vinden, maar om er nog wat extra leven in te blazen is Billy Blanks nu terug met PT 24/7. Het is Tae Bo in een nieuw jasje. De work-out is nog effectiever door het gebruik van banden en handschoenen.

De banden kennen we natuurlijk uit p90x, ze geven extra weerstand en maken de training zwaarder en effectiever. Maar de basis van de training blijft gewoon Tae Bo zoals we dat kennen. En waarom ook niet, het is een zeer leuke training waar je ook nog eens veel frustraties in kwijt kan door lekker hard te trappen en slaan :)

De nieuw workout bestaat uit 6 dvd’s, de handschoenen en de weerstandbanden. Daarnaast krijg je ook een speciaal eetplan van Billy Blanks. Je kan PT 24/7 bijvoorbeeld kopen bij Bol.com

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen