web analytics

Ronde Billen met de Beyonce Slip

booty pop

De trend van deze zomer zijn mooie ronde billen, zeg maar a la Beyonce. In Amerika is er een ware stormloop op de speciale slips met een vulling aan de achterkant die je billen ronder maken.

Beroemdheden met ronde billen

Er zijn al jaren een aantal beroemdheden die bekend staan om hun ronde billen, denk aan Jennifer Lopez, Beyonce, Shakria en de vele dames die we zien in de Hip Hop clips. Nu kan de rest van de wereld ook zulke billen hebben, en dat voor maar 20 euro. De eerste die met deze speciale onderbroek op de markt kwam is Booty Pop, en dit heeft ze geen windeieren gelegd, er zijn er al meer dan 1 miljoen van verkocht, aldus nu.nl

booty pop

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Booty Pop

De bedenksters Susan Bloomstone en Lisa Reisler kwamen met het idee van de bil vergrotende broekjes toen is op televisie hoorde dat steeds meer vrouwen naar de plastisch chirurg gingen om hun bips te laten vergroten. Dat moet goedkoper en veiliger kunnen dachten de vrouwen en kwamen met de slip op de markt die net als een push up beha dat voor de borsten doet, de billen een push geeft. Wanneer de slip in Nederland te koop is, is helaas niet bekend. Eerder schreven we al over tips van beroemdheden om strakke billen te creëren.

Lees meer over de Booty Pop op hun website.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *