web analytics

Strakke billen: 5 fitness tips van de Hollywood sterren

mooie billen

De paparazzi kunnen op elk moment opduiken. Sterren zorgen er daarom voor dat ze altijd mooie strakke billen hebben, voor het moment dat de fotograaf net opduikt als ze in een bikini op het strand lopen.

Kijk maar eens naar het fantastische kontje van Jessica Alba hier op het strand!

Maar hoe doen ze dat toch? Hier de top 5 tips van de sterren hoe je een mooie strakke kont krijgt!

Let er op dat je de tips van de sterren altijd met een korreltje zout moet nemen. Vaak krijgen ze betaalt om bepaalde producten aan de man te brengen.

De sterren hebben 24 uur per dag een personal trainer klaar staan, en een kok, die ze precies vertellen wat ze moeten eten, en wanneer ze moeten sporten. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het wel leuk is om te lezen ­čśë

Gebruik hulpstukken

paaldansenHet gebruik van hulpstukken zorgt ervoor dat een work-out minder saai is, je kan namelijk veel variatie aanbrengen. Voor je lichaam is het daarnaast goed dat hij niet gewent raakt aan de work-out, de gevarieerde work-out zorgt dus voor snel resultaat.

Vooral de bal wordt veel gebruikt door de sterren (meer over de medicine ball). Zo gebruikt Jessica Simpson de bal voor stabiliteit bij haar oefeningen. Dit is beter voor je rug en je vorm.

Een heel andere hulpstuk is de ‘paal’. Er zijn sterren o.a. Kendra Wilkinson en Miley Cyrus die paaldansen om in shape te blijven. Zal je vriendje ook leuk vinden als jij sexy in de paal kan hangen!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Dans!

dansBijna iedereen vindt dansen leuk. Laat dit nou de perfecte work-out zijn voor een strakke kont! Veel sterren zweren erbij. Zo is er de fitenss hype van dit moment Zumba.

Er zijn al vele sterren die zweren bij het dansen op de Latijnse muziek. Je ziet ook steeds meer sterren in Dancing with the Stars, de sterren die hier aan meedoen zijn allemaal dol enthousiast over hun nieuwe lichamen verkregen door het vele dansen!

Een voorbeeld is Kelly Osbourne, zij is vele maten afgevallen door het vele dansen in de show!

Fietsen

In Nederland doen we het natuurlijk allemaal, maar in Hollywood is het nog niet zo gebruikelijk, fietsen.

Je ziet steeds meer sterren op de fiets, en dit is ook de perfecte work-out voor mooie billen! O.a. Jessica Alba van het plaatje hierboven zegt haar fantastische bilpartij te danken aan het fietsen.

Hier kun je ook lezen hoeveel Calorie├źn je verbrandt met fietsen.

Stel doelen

triatlonJennifer Lopez en Sheryl Crow hebben allebei dit jaar fantastische prestaties neergezet. Jennifer Lopez heeft na haar bevalling van een training zichzelf als doelgezet een triathlon te lopen.

En het is haar gelukt! Sheryl Crow besloot 100 mijl te fietsen. Met zo’n doel voor ogen zeggen de sterren dat het makkelijker is om te blijven trainen!

Mooie Billen

Overigens geldt voor billen hetzelfde als voor een buik. Het is bijna onmogelijk om een spiergroep specifiek in shape te krijgen. Wil je mooie billen, dan moet je een full-body workout doen.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel ├ęn blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen ├ęn mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen ├ęn te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Strakke billen: 5 fitness tips van de Hollywood sterren"

  1. wim zegt:

    mijn reacties pozetief ik vind strakke billen mooi dan heb je een mooie bil vorm en dat ziet er veel beter uit en voelt ook lekkerder jr kund wel elke dag je ijgen suf traenen maar veel simpeler is je billen samen knijpen tijdens het trap lopen tijdens het zitten op tijdens het liggen als je dat een paar keer perdag doet krijg je ook sterke bil spieren en een strakke kont

    gr wim

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *