Over ons – Plattebuik.nl

In 2008 werd plattebuik.nl opgericht door Mark van der Meer. Het idee voor plattebuik.nl ontstond omdat Mark, als fitnessinstructeur, merkte dat mensen vooral gericht waren op het krijgen van een platte en strakke buik. Mark wilde met plattebuik.nl een online plaats creëren waarop alles over het krijgen van een platte buik te vinden zou zijn. Van voeding, trainingsmethoden, buikspieroefeningen, afvallen en de laatste trends op het gebied van fitness.

Mark van der Meer doet de redactie voor plattebuik.nl. Artikelen worden altijd gecontroleerd door collega’s uit de fitnessbranche voordat ze gepubliceerd worden.

Bij het samenstellen van de informatie op deze website gebruikt Mark bronnen zoals:

Het doel van plattebuik.nl

Voor iedereen die aan zijn figuur wil werken willen we een betrouwbare bron van informatie zijn. We willen het eerlijke verhaal over trainen delen zonder valse verwachtingen te scheppen. We willen iedereen laten ervaren dat een droomfiguur bereikbaar is, zonder gebruik te maken van stimulerende middelen of een verhoogd risico op blessures.

Wij willen dat iedereen zich fit kan voelen en er goed kan uitzien.

Persoonlijk advies Mark

Wij krijgen regelmatig mailtjes met vragen over trainingsschema’s en diëten. Ondanks zijn jarenlange ervaring als fitnessinstructeur gaat Mark niet in op de adviesverzoekjes. Om goed advies te kunnen geven is veel informatie over jou situatie nodig. Informatie die alleen in een persoonlijk gesprek goed in kaart kan worden gebracht. E-mail is geen geschikt medium voor het geven van advies en het ontbreekt Mark simpelweg de tijd om op alle verzoeken in te gaan. We kunnen je wel het advies geven om begeleiding te vragen bij de sportschool waar je traint of om een persoonlijke trainer in te huren. Voor adviezen op het gebied van voeding kan je ook terecht bij een voedingsdeskundige of diëtiste. Vragen met een medisch karakter kan je het beste aan je huisarts voorleggen. Deze kan je eventueel doorverwijzen naar een specialist die je verder kan helpen.

Onpartijdigheid

Bij de artikelen die schrijven doen wij aan waarheidsvinding; we willen je het eerlijke verhaal vertellen. We laten ons hierbij niet beïnvloeden door eventuele derden zoals adverteerders of sponsoren. De lezer staat bij ons voorop.

De Strakke Buik Bijbel

Inkomsten voor deze site zijn afkomstig van de verkoop van de Strakke Buik Bijbel. De Strakke Buik Bijbel is geschreven door Oscar Helm. Oscar is bekend van HappyHealthy.nl en bestsellers zoals de Afslank Receptenbijbel. Verschillende sites hebben een review over de Strakke Buik Bijbel geschreven. Deze kan je hier terug lezen:

Contact

De Strakke Buik Bijbel wordt uitgegeven door S&H Uitgeverij B.V. Heb je vragen of opmerkingen over de Strakke Buik Bijbel of deze site? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen antwoord.