website statistics

Ga voor afvallen door gemakkelijk en gezond te koken

Wil je graag afvallen maar weet je niet hoe? Veel mensen denken dat je niks meer kan eten als je wil afvallen. Maar dat is zeker niet waar. Als je wil afvallen moet je je voedingspatroon aanpassen. Lees verder en ontdek hoe je kan afvallen door op een andere manier met je eten om te gaan.

Afvallen door te eten

Wil je graag een paar kilo’s kwijt raken? Stop nooit met eten! Het is ontzettend belangrijk dat je lichaam voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. De huidige maatschappij is behoorlijk doorgeslagen als het om afvallen gaat. Alle verhalen die je vertellen dat je, bijvoorbeeld een aantal weken, bijna niks meer mag eten zijn zeker niet correct. 

Het ligt er vooral aan wat je kookt en dus eet. Veel water drinken kan je bij het afvallen helpen, omdat je er een vol gevoel van krijgt. Hierdoor ga je automatisch minder eten. Ook als je veel suikers binnenkrijgt kan het zijn dat je zwaarder bent dan je zou willen. Stop daarom zoveel mogelijk met het eten en drinken van onnodige suikers. Een makkelijke eerste stap is stoppen met het drinken van frisdrank. 

Er zitten enorm veel suikers in en daardoor zorgen frisdranken ervoor dat je snel meer calorieën binnenkrijgt dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Een koolhydraatarm dieet is al jaren een veelgebruikte manier om een aantal kilo’s kwijt te raken. Je kan nog steeds lekker en veel eten, alleen moet je goed letten op het aantal totale koolhydraten wat in de producten zit. En als er ergens veel koolhydraten in zitten, eet je het niet. Dit dieet moet je wel echt helemaal zelf doen en dagelijks moet je goed opletten wat je eet. Je moet het enige tijd vol kunnen houden, anders zie je geen resultaat.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Val af met een maaltijdbox

Vind je het lastig om het afvallen een lange tijd vol te houden? Het is heel verleidelijk om een vette hap te halen als je bijvoorbeeld een lange dag hebt gehad op je werk. Zeker als je daarna nog boodschappen moet doen, kan je snel van je koolhydraatarme schema afwijken. Om je aan je dieet te houden kan je maaltijdboxen als hulpmiddel gebruiken. Zo’n kookbox, van bijvoorbeeld Marley Spoon, kan je helemaal samenstellen zoals jij het wil. Je kiest bijvoorbeeld het aantal personen per maaltijd en voor hoeveel dagen je producten wil ontvangen. Vervolgens krijg je dan een box thuis met verschillende recepten samen met alle producten die je nodig hebt om het recept te bereiden.

De voordelen van een foodbox zijn, dat de producten die er in zitten eigenlijk altijd vers en soms zelfs biologisch zijn. Je hoeft een groot aantal van je producten niet meer zelf te kopen, waardoor je minder vaak naar de supermarkt moet. Zo word je ook minder snel verleid om ongezonde producten in je mandje te stoppen. En wat je niet in huis hebt, kan je ook niet opeten.

Als je er nog een schepje bovenop wil doen, kan je bij sommige verspakketten, zoals bij Ekomenu, kiezen voor een koolhydraatarme box. Dit is niet alleen handig als je wil afvallen, maar ook een aanrader als je diabetes hebt. Bij HelloFresh kan je ook kiezen voor een vegetarische box als je dat liever hebt.

Het verspakket wordt gratis bij je thuisbezorgd. Of als je overdag niet thuis bent, kan je, bijvoorbeeld bij de meeste boxen er ook voor kiezen om de het bij een afhaallocatie bij je in de buurt op te halen. Hier vind je meer informatie.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *