website statistics

Afvallen buik- en Heup Vet

Veel mensen hebben last van een hoog vetpercentage. Dit vet slaat wordt in het gehele lichaam opgeslagen, maar de meest voorkomende plek is toch wel rond de heupen en de buik.

Mannen hebben meer last van vet wat zich opslaat op de buik en vrouwen hebben sneller last van vet dat bij de heupen zit. Dit verschilt echter ook per lichaam en de een heeft er meer last van dan de ander.

De meeste mensen hebben geen last van overgewicht, maar hebben wel nog dat vervelende randje vet rondom de buik. Dit is erg lastig om van af te komen en dat vraagt dan ook enige zelfdiscipline. Bij overgewicht is het belangrijk om hoofdzakelijk op je voeding te letten. Is het echter zo dat je een kleine verandering wilt in het vetpercentage, dan zal je ook moeten gaan sporten.

Dat laatste beetje vet over je sixpack verlies je helaas alleen door cardiotraining. Cardiotraining richt zich echt op de specifieke plek en zorgt ervoor dat je lichaam strakker wordt en tevens de spieren beter zichtbaar worden. Zo kan je snel en zichtbaar afvallen. Buik trainingen zijn ook erg goed om zodoende de buik strakker te maken en dus een beter resultaat te geven.

Buikvet verbranden

Het verbranden van buikvet door cardiotraining en buikoefeningen zullen er wel voor zorgen dat je dat laatste beetje vet verliest. Uiteraard betekend dit wel dat je niet alles kan eten wat je wil en zal je alsnog rekening moeten houden met de hoeveelheid calorieën die je eet per dag.

Geschikte cardiotrainingen zijn fietsen, hardlopen, touwtjespringen, dansen en tal van andere oefeningen. Tip: lees hier NewFysic ervaringen.

Alleen op deze manier kan je het afvallen van buik vet bereiken. Voor een strakke buik dient er nou eenmaal gezweet te worden en het is dan ook goed om 2 of 3 keer per week toch wel 30 tot 45 minuten te trainen. Zo pakt je lichaam echt die vervelende vetvoorraden aan die je zo graag wilt verliezen.

Probeer ook om niet te veel koolhydraten en junkfood te eten, maar juist meer groentes, fruit, volkoren granen en mager vlees te eten.

 

 

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Afvallen buik- en Heup Vet"

  1. pierre says:

    geachte lezers ik ben een persoon van lengte 192 een gewicht van 172 kg hoeveel moet ik op mijn hometrainer om af te vallen ps ik doe wel iets aan mijn eet gewoonte ook en heb veel last van mijn knie

    ik dank U voor dit te lezen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *