website statistics

Voordelen van het Weight Watchers dieet

We kunnen er niet meer omheen: bijna de helft van de Nederlanders is te dik, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau Statistiek. Gelukkig kun je daar vandaag de dag zelf op verschillende manieren wat aan doen. Een van dé manieren om gewicht kwijt te raken is met behulp van het Weight Watchers dieet. Dit programma helpt al jaren om mensen met overgewicht met succes gewicht te laten verliezen. Sterker nog: in Nederland is het een van de meest gebruikte methodes om af te vallen. Wat is het Weight Watchers dieet precies en wat zijn de voordelen van dit dieet?

Wat is Weight Watchers?

verschillende dieetplannen waarmee je kilo’s kwijt kunt raken. Weight Watchers is hierbij net anders dan de meeste diëten. Het betaalde programma werkt namelijk met steun en offline én online bijeenkomsten. Het dieet bestaat uit het tellen van punten: ieder voedingsproduct beschikt over een aantal punten. Volg je dit dieet dan mag je een x aantal punten per dag eten en drinken. Dat betekent dat je heel veel dingen wél gewoon mag eten, zolang je niet over dat totale aantal punten komt. Verbrand je op een dag extra calorieën? Dan wordt het aantal punten verhoogd.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Voordeel: Weight Watchers werkt

Een van de grootste voordelen van Weight Watchers is dat het dieet werkt. Omdat je minder calorieën eet dan je lichaam nodig heeft, val je af zonder dat het een crashdieet is. Dat is het belangrijkste voor mensen die willen afvallen: kilo’s moeten wegblijven en niet na een paar weken of maanden weer terugkomen. Wat deelnemers van Weight Watchers hierbij prettig vinden, is dat ze geen hongergevoel hebben. Je eet namelijk gewoon wat je lekker vindt: koolhydraten en eiwitten vallen daar ook onder. Het verschil is dat je alles met mate eet. Daarnaast leer je om normale porties te eten, waar je lichaam aan went.

Voordeel: extra steun en motivatie

Omdat het inmiddels bewezen is dat het dieet van Weight Watchers werkt, is het niet heel gek dat je geld moet betalen om het dieet te volgen. Gelukkig kun je al heel goedkoop diëten door de vele aanbiedingen en kortingen die voor Weight Watchers te vinden zijn. Voor het geld dat je betaalt, krijg je overigens wel genoeg terug. Naast een slanker lijf maak je gebruik van offline én online steun en motivatie. Er zijn zelfs bijeenkomsten waar je kunt praten over je dieet en je kunt afspraken maken met een diëtiste, puur voor extra motivatie om af te vallen.

Zijn er nadelen aan Weight Watchers?

Bij zoveel voordelen moeten er, net als bij de meeste diëten, toch ook wel nadelen te vinden zijn aan Weight Watchers? Ja, natuurlijk. Wat je als nadeel kunt zien, is dat je bij Weight Watchers heel erg let op het puntensysteem waardoor je bepaalde voedingsstoffen kunt gaan missen. Omdat het niet uitmaakt wát je eet, maar wel hoeveel punten een voedingsproduct bevat, kan het dus zijn dat je alsnog veel koolhydraten binnen krijgt in plaats van vitaminen of eiwitten. Wil je dus gezonder worden door een deelname aan Weight Watchers, let dan alsnog goed op wát je eet. Men zegt niet voor niets: “je bent wat je eet”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *