website statistics

Nopal cactus extract als afslankmiddel: wat zijn de voordelen?

Bedekt in vlijmscherpe naalden maar toch supergezond… De Nopal Cactus is een cactussoort boordevol met verschillende nutriënten die meerdere gezondheidsvoordelen hebben voor het lichaam. Het extract van de Opuntia Ficus Indica (dit is de Latijnse benaming voor de Nopal Cactus) is rijk aan vitaminen, mineralen, wateroplosbare vezels, fytonutriënten, essentiële aminozuren en antioxidanten.

Er is een groot verschil in kwaliteit van de Nopal Cactus extracten die op dit moment op de markt zijn. De beste voedingssupplementen zijn op basis van gepatenteerde extracten, waarvan klinisch bewezen is dat ze werken. Neopuntia® is het gepatenteerde extract van de Nopal Cactus. Het bedrijf achter het extract (Nexira) is een expert op het gebied van de ontwikkeling van voedingssupplementen én betaalt een eerlijke prijs aan de boeren die de Nopal Cactussen kweken! Kortom, Neopuntia® is het allerbeste extract van de Nopal Cactus.

Voordelen van Neopuntia® (het beste nopal cactus extract)

De wateroplosbare en niet-wateroplosbare vezels uit Neopuntia® staan erom bekend dat ze ondersteuning kunnen bieden bij het afvallen. De vezels hebben namelijk een aantrekkende werking op koolhydraten en vetstoffen. Erg interessant dus om het extract te gebruiken in een afslankmiddel. Maar wat zijn nou de voordelen van het gebruik van Nopal Cactus extract als afslankmiddel?

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

1. Helpt minder vetten op te nemen

Het gebruik van Neopuntia® kan helpen om minder vet op te nemen uit voeding. Dit is onderzocht in een studie naar het effect van Neopuntia® op vetten tijdens de spijsvertering. Nopal Cactus extract heeft een vetblokkerende werking, wat betekent dat het zich bindt aan vetten uit voeding. Door deze binding is het enzym lipase niet meer in staat de vetten af te breken, waardoor ze het lichaam verlaten via de stoelgang. Kortom, Neopuntia® is een natuurlijke vetblokker.

2. Goed voor het cholesterol

Ook is het gebruik van Neopuntia® goed voor de het cholesterol. Dit is onderzocht in een ander wetenschappelijk onderzoek waar er is gekeken naar de invloed van Nopal Cactus extract op het cholesterol. Voedingsvezels die moeilijk verteerbaar zijn, zijn goed voor het cholesterolgehalte in het bloed.

3. Goed voor de bloedsuikerspiegel

De voedingsvezels in Neopuntia® zijn goed voor de bloedsuikerspiegel. Dit is onderzocht in een studie naar het effect van de vezels uit Nopal Cactus extract op koolhydraten. Door de aantrekkende werking van de wateroplosbare vezels uit het extract worden koolhydraten langzamer opgenomen. Dit is gunstig voor de bloedsuikerspiegel omdat deze zo minder snel stijgt.

4. Helpt bij gewichtsbeheersing

Omdat Neopuntia® een vetblokker is en ervoor zorgt dat de bloedsuikerspiegel minder snel stijgt, helpt het extract bij gewichtsbeheersing. Omdat er minder vet wordt opgenomen, krijg je ook automatisch minder kcal binnen. Daarnaast helpt een stabiele bloedsuikerspiegel bij het verminderen van de drang naar zoetigheid. De combinatie van deze twee effecten zorgt ervoor dat Neopuntia® kan helpen bij gewichtsbeheersing.

Een goed Nopal Cactus supplement vinden

Er zijn veel nopal cactus supplementen op de markt. Hierdoor is er ook veel verschil in kwaliteit en uit ervaring weten we lagere kwaliteit supplementen vaak goedkoper zijn, maar ook minder werkzaam zijn. Uiteindelijk neem je een voedingssupplement toch in voor de werkzaamheid, waardoor je beter niet kunt besparen op kwaliteit.

Gebruik een product dat Neopuntia® bevat en kijk eventueel naar wat andere toevoegingen die de werking van het product ondersteunen. Chroom is bijvoorbeeld een goede aanvulling die de werking op de bloedsuikerspiegel ondersteunt.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *