website statistics

Hoe Kan ik in 1 Week 10 Kilo Afvallen ?

In 1 week 10 kilo afvallen is wat velen wel zouden willen. Een crashdieet is wel een hele ongezonde manier om af te vallen. Het is ook onverantwoord om op een week tijd 10 kilo te willen kwijt spelen. En zelfs al eet je een week niets (wat uiteraard ook uiterst ongezond is), dan zal het nog  onmogelijk zijn om die 10 kilo kwijt te raken.

Maar hoe fantastisch zou het wel niet zijn. Ze voorspellen 14 dagen goed weer en je beslist om een weekje naar het strand te gaan en je zou nog graag 10 kilo kwijt willen. Dan zou je op een week tijd in topvorm zijn om op het strand te gaan liggen. Met deze redenering zouden er flink wat mensen een week niets eten, echter de gevolgen zouden niet zo spectaculair zijn.

Wat vind je terug in dit artikel ?

  • In 1 week 10 kilo afvallen. Kan het?
  • Kan je in 1 week 10 kilo afvallen met een e-boek?

In 1 week 10 kilo afvallen, kan het?

Kwestie van je niet te hard te ontmoedigen en enkele personen onder jullie hun dromen te verpesten hebben we enkele mogelijkheden bedacht.

  • Liposuctie
  • Het vet verbrand geheimen ebook

Liposuctie mag dan misschien wel een makkelijke manier zijn om vet te verliezen, maar deze manier is wel enorm duur. Het begint ook bij 1 bezoekje aan het ziekenhuis maar waar eindigt dit? Met deze mogelijkheid gaan we dan ook geen oplossing bieden, echter in sommige extreme gevallen is het wel de eerste stap naar een slanker lichaam. Ik adviseer toch wel om dit zo lang mogelijk uit te stellen en geen al te drastische methodes te gebruiken.

Mijn advies, probeer het eens met ons ebook.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Kan je in 1 week 10 kilo afvallen met een ebook?

De beste en meest verantwoorde manier om 10 kilo af te vallen is het ebook Vet Verbrand Geheimen. Het klink natuurlijk onmogelijk om 10 kilo kwijt te spelen met een elektronisch boek en dat is het ook. Maar wij plaatsen het ebook met een andere reden tussen de opsomming.

In 1 week 10 kilo willen afvallen is zeer ongezond voor jullie lichaam. Door het ebook zal je inzicht krijgen in de werking van je lichaam. Het zal je een heldere en realistische kijk geven op de situatie waardoor je zal beseffen dat 10 kilo kwijt spelen op een week onmogelijk is. Je zal afvallen dan ook op een totaal andere manier bekijken.

Je mag jezelf geen onverantwoorde en ongezonde beloftes doen. Want dat is wat je doet als je 10 kilo wil afvallen in 1 week. Vaak willen televisieshows je wijsmaken dat afvallen een race is maar dat mag je zo niet opvatten. Gewicht verliezen is niet een tijdelijk proces. Dus geen race! Je mag en moet in principe een doel voor ogen hebben . Maar gezondheid en een blijvend gewichtsverlies is waar je focus altijd moet zijn.

Je focus ligt bij de combinatie van gezonde voeding en gezonde activiteit. Je bent wat je eet is hier van toepassing. Vroeger werd er gedacht dat bijvoorbeeld een broodje gezond was. Maar wij weten wel beter.

Weg met tijdslimiet, verander je eetpatroon

Als je 10 kilo wil afvallen moeten je een week uittrekken voor dit proces. Pak je voedingspatroon aan en verander je levensstijl. Om te beginnen is het van belang dat je de opname van suikers vermindert en dat je meer gezonde vetten en eiwitten gaat opnemen. Hierdoor gaan je al enkele positieve effecten ondervinden:

  • Je spiermassa blijft behouden
  • Je bent energieker
  • Je vet wordt sneller verband

Als het om vet gaat zijn suikers en koolhydraten de grote boosdoeners. Suikers opnemen is iets wat we allemaal teveel doen en deze opgenomen suikers worden omgezet tot vet. Dankzij ons insulinehormoon worden suikers onschadelijk gemaakt.

Door het eten van suiker zal je dik worden. In de producten van supermarkten zitten er helaas heel veel suikers. Te veel om goed te zijn en daarom raden wij aan om deze producten te vermijden. En zijn het pure producten die we aanbevelen. Pure producten zijn de producten die onze voorvaderen ook aten.

Biologisch vlees en vers fruit is de sleutel tot succes.

Dus wil jij graag op een gezond en ook blijvende manier afvallen dan is het e-boek Vet Verband Geheimen wat je nodig hebt. Een wereld van gezond en verantwoord afvallen gaat voor je open. Met het ebook Vet Verbrand Geheimen ligt een gezonde levensstijl en een gezond gewicht binnen handbereik!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *