RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] Milkshake funest voor de lijn

Milkshake funest voor de lijn

Het Amerikaanse fitness magazine Men’s Health heeft onderzoek gedaan naar het slechtste drankje van Amerika. Dat het drinken van frisdrank niet thuis hoort in een gezond dieet schreven we al eerder, maar dit is verreweg niet het slechtste drankje. Het magazine heeft een Milshake gevonden die 2100 calorieën bevat (meer dan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voor vrouwen (!!) ). De shake is te koop in Amerika bij Marina Del Rey en heeft als ingrediënten choladeroomijs, pindakaas en volle melk., dit levert bij elkaar 153gram suiker en 131 gram vet waarvan 68 gram verzadigd. Om het in perspectief te plaatsten, dit drankje bevat evenveel calorieën als 30 koekjes!~ In Amerika zijn meer slechte drankje te krijgen, zo ook de milkshakes bij McDonalds. Beter is het om te kiezen voor een gezonde shake die voornamelijk bestaat uit Fruit en het roomijs en volle melk achterwegen laat!

[adsense]

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *