website statistics

Online afvallen: een Schat aan Informatie en tips!

Veel mensen hebben het vandaag de dag ontzettend druk. Een baan waarbij het een race tegen de 40-urige werkweek is om alles af te krijgen, de kinderen, boodschappen, was en de rest van het huishouden. Dan schiet een gezonde maaltijd ’s avonds er wel eens bij in. Op zich is dit niet erg, als het maar geen structuur wordt. Daar kan een diëtist mee helpen. Maar dat kost ook tijd. Help!

Gelukkig hoef je het wiel echt niet meer zelf uit te vinden. Tegenwoordig is gezonde voeding het trending topic van het internet. Je hoort er al bijna niet meer bij als je niet weet wat superfoods zijn en wie niet weet wie Sonja Bakker is, heeft de afgelopen tien jaar echt onder een steen geleefd. Wil je er meer van weten? Geen nood. Online is er een overvloed aan informatie te vinden dat je kan helpen om gewicht te verliezen.

Forum

Op internet zijn er ontelbaar veel fora waarbij mensen die een dieet volgen bijeen komen om tips en tricks uit te wisselen om zo snel, makkelijk én lekker mogelijk af te vallen. Dit is niet alleen handig, maar ook erg gezellig. Je stimuleert elkaar om niet op te geven en door te zetten om het gestelde doel te halen. Wie weet kom je zelfs met mensen in contact waar je een goede vriendin aan overhoudt! Er zijn fora waar je elkaar alleen online tips geeft (of ontvangt, net waar je voorkeur ligt), maar er zijn ook fora waar je naast online ook in real life contact hebt. Zo heb je het beste van twee werelden.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Diverse online dieetgoeroe ’s

De tijd van alleen naar een praktijk komen en je laten voorlichten, is voorbij. Iedere diëtist heeft tegenwoordig een website waar informatie te vinden is over de methode die hij of zij handhaaft. Ook zijn hier verschillende recepten te vinden en zijn er interessante weetjes die het afvallen makkelijker maken. Er zijn ontelbaar veel websites, hieronder lichten we de bekendste uit.

Sonja Bakker heeft zelfs een online dienst opgezet om je digitaal te helpen met afvallen. Zo hoef je helemaal je huis niet meer uit! Sonja stelt twaalf weken lang een op maat gemaakt weekmenu voor je samen, waardoor je niet meer na hoeft te denken over wat je gaat eten. Zelfs het boodschappenlijstje wordt voor je gemaakt! Ook kun je op deze site Sonja zelf benaderen met vragen over je voeding en kun je lezen over de ervaringen van anderen. Zo word je onmiddellijk gemotiveerd om nog een stapje harder te lopen dan je al doet!

Heb je iets meer zelfdiscipline en wil je weten hoe je je lichaam optimaal kunt voeden met diverse superfoods, dan is Rens Kroes je nieuwe beste vriendin op het wereld wijde web. Deze nuchtere Friezin –en ja, zusje van- leert je vol enthousiasme over hoe je zo gezond mogelijk kunt leven. En dat is echt niet zo moeilijk als iedereen altijd denkt, je moet het alleen even weten! Zelfs de lekkerste taarten kunnen worden gemaakt van natuurlijke producten, zonder toegevoegde suiker. Rens kan je begeleiden bij het verliezen van gewicht (al moet je daarvoor wel naar haar praktijk) en geeft op haar websites de beste recepten prijs. Wie zei dat gezonde voeding saai is?

Weight Watchers & Afvallen met Nederland

De unieke formule van de Weight Watchers is wereldwijd bekend en wordt ook door celebrities de hemel in geprezen. Weight Watchers werkt met een puntensysteem, waarbij helder wordt weergegeven wat je per dag aan punten mag eten. Je mag taart eten, maar dit heeft meer punten dan een appel, waardoor je sneller aan je maximale aantal punten zit. Je kunt ervoor kiezen om naar bijeenkomsten te gaan, zo ontmoet je anderen die ook met het dieet bezig zijn. Door elkaar te stimuleren en tips uit te wisselen, zal het makkelijker gaan. Maar dit kan ook online, in het forum. Op de website heet dit ‘de community’, waar mensen die met dit dieet bezig zijn met elkaar in contact kunnen komen over dit dieet.

Gek op fora? Dan zit je bij de website Afvallen met Nederland goed. Deze site staat vol met topics en meedoen is gratis. Heb je even een dipje tijdens je dieet of weet je niet wat je vanavond zal eten? Al veel mensen zijn je voor gegaan dus overal is inmiddels een passend antwoord voor. Heb je toch een andere vraag? Plaats het op de site en je zal snel een antwoord krijgen. De site is zelfs genomineerd voor de website van het jaar award!

Tips om af te vallen

Typ dit kopje in op Google en je krijgt ruim 3,3 miljoen hits. Kijk vooral rustig rond en onthoud wat je bevalt. Dan hebben we het natuurlijk niet over dat je af en toe een koekje mag! Dat mag wel, maar af en toe is écht af en toe en niet ieder uur! Ook kun je diverse tips, bijvoorbeeld die van Sonja Bakker, Rens Kroes en de fora op Afvallen met Nederland combineren. Zo kies je hetgeen wat het beste bij je past en is je dieet op deze manier makkelijker vol te houden. Iedere persoon is anders, je moet voor jezelf bepalen wat jou het beste past.

Bewegen

Ook online kun je veel tips vinden om af te vallen door middel van bewegen. Hele trainingsschema’s voor marathons zijn er op te vinden. Nu hoef je jezelf natuurlijk niet direct voor de leeuwen te gooien en een marathon te rennen, er zijn ook schema’s voor een beginnende (hard-)loper. Diverse fora vertellen je hoe je dit kunt opbouwen. Wil je rustig aan beginnen, voeg dan iedere dag een beetje meer beweging toe. En dat is echt niet moeilijk. Je zal zien dat het je makkelijker af gaat dan je denkt, alleen moet je jezelf er wel toe zetten. Zo is het eigenlijk met alles. Ga ervoor, en geef niet toe aan verleidingen, zelfs niet als je maag blijft rammelen. Zo weet je dat je lichaam werkt aan het afvalproces. Je kan het!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *