website statistics

5 Redenen Waarom Jij Kunt Afvallen met een Hometrainer

Wil je afvallen op een hometrainer en ben je benieuwd naar de redenen die dit zo interessant maken? Wij zetten 5 redenen op een rij waarom jij kunt afvallen met een hometrainer. We gaan uiteraard voor je in op de onderdelen van je lichaam die je traint, net als waarom het fietsen een betere keuze vormt dan het gebruik van andere apparaten. Sterker nog, afvallen op de hometrainer lukt de meeste mensen een stuk beter dan wanneer zij gaan hardlopen. Hoe dat komt? De belasting op je gewrichten valt wel mee en je kunt voor een regelmatige hartslag zorgen, iets dat verschillende voordelen heeft en je helpt om af te vallen met een hometrainer.

Fietsen vormt een goede keuze

Fietsen vormt een uitstekende keuze wanneer je wilt afvallen, de hometrainer zorgt ervoor dat je er de deur niet voor uit hoeft of je droog in de sportschool kan zitten. Indien je wilt afvallen is het onder andere van belang om regelmatig te trainen. Het kan in Nederland behoorlijk regenen, met name in de herfst en de winter is het vaker nat dan droog. Het is dan niet prettig om buiten te gaan fietsen of hardlopen, nog afgezien van de lage temperaturen waarmee je een groter risico loopt op blessures. Een van de redenen dat je kunt afvallen met een hometrainer is dat je daarmee zorgt voor een voldoende zware inspanning, zonder dat je een zware belasting op je gewrichten hoeft uit te oefenen. Zolang je in een regulier tempo fietst en je af en toe wat extra aanzet is er niets aan de hand, je lichaam kan het goed aan terwijl je voldoende inspanning levert voor het afvallen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Regelmatige hartslag

Je kunt bovendien goed afvallen met een hometrainer vanwege de regelmatige hartslag waar je op kunt rekenen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat je op een relatief rustige manier kunt trainen, terwijl je de benen rond laat gaan en die ervoor zorgen dat je wel degelijk vet kan verbranden. Dit leidt tot een regelmatige en relatief lage hartslag. Zorg er daarom dan ook voor dat je voldoende intensief traint, zonder dat je na 10 minuten buiten adem bent. Het is niet nodig om een sprint te trekken op de fiets, in plaats daarvan kun je beter een tempo kiezen dat je langere tijd kunt volhouden. Je zorgt er daarmee voor dat je hartslag wat lager komt te liggen, waardoor je er gemakkelijker in slaagt om af te vallen. Wil je toch liever gaan hardlopen of andere oefeningen gaan doen? Ook dan is het van belang om je hartslag niet te hoog te laten oplopen. Maak onderscheid tussen de oefeningen op hoge inspanning om aan je conditie te werken en de iets minder hoge inspanning om vet te verbranden.

Minder last van stress

Ga je regelmatig trainen op een hometrainer en profiteer je van de voordelen die dit apparaat te bieden heeft? Dan is de kans groot dat je na enkele keren trainen al minder stress zal ervaren. Dat heeft te maken met het feit dat je lichaam als het ware positieve cellen aanmaakt die ervoor zorgen dat de stress uit je lichaam verdwijnt. Het is wat dat betreft niet zo vreemd dat veel mensen de sport noemen als hun medicijn om niet teveel stress te ervaren en niet depressief te worden. We vinden het heerlijk om te gaan sporten. Het grote voordeel van afvallen op een hometrainer is dat je er mee aan de slag kunt wanneer je wilt, je bent wat dat betreft nergens aan gebonden.

Spieren in je benen en billen

Je zorgt er met afvallen op de hometrainer tevens voor dat je vooral je benen en je billen traint. Je zal merken dat je daar spieren begint te ontwikkelen. Zodra je af gaat vallen kom je wat strakker in je vel te zitten, waardoor de spieren de vormen gaan bepalen. Dat betekent vervolgens dat je benen en billen er mooi strak uit komen te zien. Het is een van de voordelen van afvallen op een hometrainer, aangezien je er daarmee specifiek voor zorgt dat je die delen van je lichaam een stuk strakker worden en er straks goed uit gaan zien. Afvallen in een specifiek gebied van je lichaam valt niet mee, maar zodra je overal afvalt zal je merken dat die lichaamsdelen er het best uit gaan zien. Afvallen op een hometrainer vormt op die manier een uitstekende keuze en zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal een stuk beter in je vel komt te zitten.

Televisie of een serie kijken

Het laatste voordeel van afvallen op een hometrainer? Je hoeft er niet voor naar buiten, wat betekent dat je naar andere dingen kunt kijken dan het verkeer om je heen of de bomen die altijd op dezelfde plaats staan. In plaats daarvan heb je de mogelijkheid om een leuke serie of een televisieprogramma te bekijken, afhankelijk van wat je graag wilt zien. Tijdens het sporten kun je de tijd zo nuttig mogelijk maken, een van de grote voordelen van afvallen op een hometrainer die je thuis hebt staan of waarvoor je naar de sportschool gaat.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *