RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] Hoe snel wil jij kilo's kwijtraken? Snel afvallen zonder dieet

Hoe snel wil jij kilo’s kwijtraken? Snel afvallen zonder dieet

Wanneer je wilt afvallen heb je niet per se een dieet nodig. Integendeel. Afvallen gaat voornamelijk gepaard met veel zelfdiscipline en het veranderen van je levensstijl. Waar diëten vaak zorgen voor een snel gewichtsverlies en een terugval na een paar maanden, ben je met het creëren van een gezonde levensstijl voorgoed klaar. Snel afvallen zonder dieet klink misschien wel een beetje te mooi om waar te zijn. In dit artikel zullen wij dan ook uitleggen hoe je een gezonde levensstijl creëert, en ook snel kunt afvallen zonder dieet. 

Discipline

Het kwijtraken van kilo’s gaat voornamelijk gepaard met het opbrengen van veel zelfdiscipline. Eigenlijk draait afvallen voornamelijk om het aanpassen van je levensstijl. Je bent in de loop der jaren meer gaan eten en bent dit als normaal gaan beschouwen. Het is dan ook belangrijk om jezelf nu een aantal dingen te verbieden. Zo zal je jezelf ongezonde snacks moeten verbieden, komen er geen bewerkte producten meer het huis in en zal je je bank vaker moeten verruilen voor de sportschool.

Afvallen is niet leuk en het zal vaak lastig zijn. Zorg er daarom voor dat je steun krijgt uit je omgeving. Vertel je vrienden en familie over je doelen en laat hen weten hoe zij jou hierbij kunnen helpen. Op deze manier heb je minder snel de neiging om terug te vallen in je oude patroon.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Slim eten

Afvallen draait voornamelijk om slim eten. Nederlanders hebben over het algemeen een druk leven. Dit zorgt er vaak dan ook voor dat je slechte tussendoortjes eet of ongezond luncht of dineert. Dit is echter helemaal niet nodig. Probeer dan ook een dag van tevoren al te bedenken wat je de dag erna gaat eten. Zo kan je voorbereidingen treffen en het eten zelf meenemen naar werk of andere locaties.

Daarnaast is het belangrijk om gezonde producten te eten. Veel producten die in de winkels liggen zitten boordevol suikers en vetten. Deze suikers en vetten heb je echter helemaal niet nodig om je lichaam te laten werken. Zorg er dan ook voor dat je gezonde en verse producten gebruikt. Deze producten zijn niet alleen lekkerder, ze zijn ook een stuk gezonder voor het lichaam.

Veel mensen hebben een verkeerd beeld van een gezonde voeding. Wij in Nederland eten namelijk veel brood, pasta, rijst en aardappelen. Dit zijn over het algemeen geen slechte producten, alleen een overschot van deze producten kan zorgen voor overgewicht. Deze producten bevatten namelijk veel koolhydraten. De koolhydraten zorgen ervoor dat je sneller aankomt. Wanneer je af wilt vallen is het dan ook verstandig om een stuk minder koolhydraten in je eetpatroon op te nemen. De koolhydraten kunnen vervangen worden door extra groenten, vlees, vis of eieren. Wel is het belangrijk dat je hierbij let op dat je voldoende vezels, eiwitten en koolhydraten en vetten binnenkrijgt.

Handige trucs om het afvallen te stimuleren

Het is belangrijk om drie maal daags te eten. Sla dan ook geen ontbijt, lunch of diner over. Deze maaltijden stimuleren namelijk de stofwisseling. Wanneer je een maaltijd overslaat zal je stofwisseling dan ook van slag raken en is het zelfs mogelijk om iets aan te komen. Eigenlijk wordt het aangeraden om naast de drie maaltijden ook drie maal een tussendoortje te eten. De zes ‘maaltijden’ op een dag zorgen er namelijk voor dat de stofwisseling de hele dag door actief is en dat ook de vetten in je lichaam worden afgevoerd. Ook werken de tussendoortjes tegen het krijgen van een hongerig gevoel.

Het wordt aangeraden om gezonde tussendoortjes te nemen en hier verse producten voor te gebruiken. Kant en klare producten uit de supermarkt bevatten namelijk veel suikers en vetten die het lichaam niet nodig heeft. Bij gezonde tussendoortjes kan je denken aan een bakje 0% vet Griekse yoghurt, noten, groente, fruit en zaden. Met deze snacks zorg je ervoor dat je voldoende vitamines, mineralen, eiwitten en vezels binnenkrijgt. Deze heb je nodig voor een gezonde levensstijl.

Regelmatig bewegen

Sporten is niet alleen nuttig wanneer je een paar kilo’s af wilt vallen, sporten is ook nog eens gezond voor lichaam en geest. Wanneer je extra wilt sporten om af te vallen is het handig om een combinatie van conditietraining, krachttraining en intervaltraining te doen. De conditietraining is vooral gericht op de cardiosporten. Denk hierbij aan hardlopen fietsen en het gebruiken van cardio apparaten in de sportschool. Bij deze sporten wordt het verbranden van vet gestimuleerd. Het voordeel aan deze training is dat je de training snel op kan bouwen, en hoe zwaarder je training is des te meer effect je zal bereiken. Een ander voordeel aan de conditietraining is dat deze makkelijk thuis te beoefenen is, je hoeft er dus niet per se voor naar de sportschool.

Daarnaast zul je ook aan krachttraining moeten doen, voor snel resultaat. Dit zorgt ervoor dat je lichaam meer energie gaat verbruiken. De krachttraining zorgt ervoor dat je spieren worden versterkt, wat vervolgens ook resulteert in een slank en mooi lichaam. Het is bij krachttraining belangrijk om goed te leren hoe je de oefeningen uit moet voeren. Bij krachttraining is de kans op blessures namelijk groter. Schakel dan ook een professional in die je alles over de krachttraining uit kan leggen.

Naast de twee bovenstaande trainingen is het verstandig om ook een intervaltraining te volgen. Een intervaltraining bestaat uit een intensieve training afgewisseld met een rustige training. Deze training zorgt ervoor dat je in een kortere tijd meer calorieën verbrand.

Regelmaat in het sporten

Wanneer je graag meer wilt sporten is het verstandig om een sportmaatje te zoeken. Sporten is niet alleen leuker wanneer je het samen doet, de kans dat je niet gaat wordt hierdoor ook een stuk kleiner. Daarnaast is het belangrijk om sporten te beoefenen die je leuk vindt. Wanneer je plezier hebt in het sporten zal je het regelmatig sporten langer volhouden.

Probeer daarnaast ook het algemene bewegingspatroon in je leven te veranderen. Ga bijvoorbeeld vaker met de fiets naar kantoor, school of naar andere gelegenheden. En probeer iets vaker de trap te nemen in plaats van de lift. Je zult zien dat al deze kleine veranderingen samen zorgen voor een fitter gevoel en een mooier lichaam.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *