website statistics

13 Super Tips dat Snel Afvallen Mogelijk maakt

Iedereen die wil diëten op korte termijn heeft het maar over snel afvallen. In dit artikel geven we je 13 tips die het mogelijk maken om op korte termijn toch een aanzienlijk aantal een kilo’s kwijt te spelen.

Ik benadruk het in bijna al mijn artikels, deze tips zijn geen wondermiddel maar op termijn helpen ze je effectief wel om snel af te vallen en dat mooie en slanke lichaam te behouden.

Start stapje per stapje

Voor zij die snel willen afvallen is dit een bekend verhaal. Vaak storten mensen die snel willen afvallen zich van de ene op de andere dag in een streng en workout regime. Ze beginnen hieraan met de gedachte hun gewicht eindelijk eens aan te pakken. Je gaat totaal anders leven. Ja gaat tot 4keer per week sporten, je gaat met de fiets naar je werk, winkel, sporten, etc… en je eet gezond en slaat die lekkere tussendoortjes over.

Maar al snel herval je in je oude patroon. Je eet weer koekjes bij je koffie en je zit weer chips te eten bij de tv. Hierbij kan je zeggen dat je diaat alweer voorbij is.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Anders is ook een manier

In plaats van naar het ene uiterste naar het andere te gaan kan je beter stap voor stap werken. En op die manier ook stap voor stap gezonde gewoontes aan je levensstijl toe te voegen. Je kan bijvoorbeeld beginnen met 1 dag in de week te gaan sporten. Wanneer je ondervind dat je dit kan volhouden kun je er nog altijd een dag bijdoen. Verder kan stoppen met het eten van dat overheerlijke koekje bij de koffie. Zolang je kleine stapjes onderneemt kan je zelf beslissen welke dingen je eerst wil laten. Je kan altijd nieuwe dingen toevoegen zodra je aan de nieuwe gewoontes gewend bent.

Dit is echt een efficiente manier om gewicht te verliezen. Je levenstijl een beetje aanpassen en je zal snel afvallen.

Wissel eens af met salade

Kies eenmaal per week voor een bord met salade. Dus ruil een bard met aardappelen en pasta eens om voor een bord met gegrilde kip en salade. Pasta en aardappelen bevatten heel veel koolhydraten die er voor zorgen dat je gewicht bijkomt. Je zal al snel resultaat zien als je eenmaal per deze koolhydraat rijke producten vervangt.

Groene thee

Groene thee bevat polyfenolen. Deze polyfenolen zorgen voor een goed metabolisme. De vetverbranding wordt verhoogt waardoor je gewicht zal verliezen. Een goede vetverbranding is essentieel bij het afvallen.

Frisdrank t.o.v. water

Probeer frisdrank te mijden en drink zoveel mogelijk water! Ook de light variant van frisdrank mijden en vervangen door water. Voor sommige is dit een hele grote aanpassing om geen frisdrank meer te consumeren maar het is een kwestie van tijd. De suiker in frisdrank en de zoete smaak dat het heeft zorgt ervoor dat je er aan verslaafd bent dus je moet gewoon wennen aan het water drinken. Na een paar weken zal je beseffen dat je geen frisdrank meer nodig hebt.

Snacks zijn boosdoeners

Probeer in de supermarkt de rayons met chips, snoep en andere ongezonde lekkernijen te mijden. Als je er toch door moet probeer het dan te laten van ze te kopen. Als je ze niet in huis hebt, kan je ze ook niet eten. De drang naar snoep zal minderen en je zal er ook niet meer speciaal voor naar de winkel moeten.

Eet elke dag minstens een appel

Appels zijn rijk aan vezels maar onderzoek van 2 Japanse universiteiten heeft aangetoond dat appels effectieve vet verbranders zijn. Ook appels bevatten polyfenolen net zoals de groene thee. Dus deze zorgen ook voor een boost in je metabolisme ofwel je vetverbranding.

Suikers moet je vermijden

De voornaamste reden dat je aankomt zijn suikers. Niet alleen in snoep en frisdrank zitten suikers maar ook in pasta en brood. In de brood en pasta zitten koolhydraten die namelijk snel omgezet worden in suikers. Door deze suikers maakt je lichaam insuline aan en die worden uiteindelijk omgezet in vet. Dus suikers vermijden = minder vet.

Groenten en nogmaals groenten

Enkele groentes die heel geschikt zijn als je wil afvallen zijn broccoli, spruitjes, kool en bloemkool. Ze zijn laag in calorieën en bevatten veel ijzer. Komkommer is ook een groente die goed is. Is ook laag in calorieën maar veel vezels.

Pittig eten stimuleert de vetverbranding

Rode pepers en jalapenos zijn enkele spicy groenten goed werken om vet te verbranden. Ze bevatten veel vezels en weinig calorieën maar dat is niet de enige reden. Ze hebben een thermogeen effect. Door het thermogeen effect wordt de vetverbranding gestimuleerd. Chillipepers zouden onder andere ook je eetlust wegnemen waardoor je het opnemen van calorieën zal verminderen.

Wandelen helpt ook

In beweging blijven is heel belangrijk. Gaan sporten of lopen is voor sommige mensen misschien wat moeilijk dus begin gewoon met een simpele wandeling. Het is goed om in conditie te blijven maar ook om af te vallen en op gewicht te blijven. Om het vol te houden kan je dit bijvoorbeeld samen met je partner, vriend of vriendin doen.

Stel een doel en probeer dit te bereiken

Een goede motivatie om gewicht te verliezen is een doel hebben. Als je geen doel hebt is het dikwijls lastig om snel af te vallen. En dit doel zal je ook motiveren om door te gaan naar een volgend niveau. Dus bepaal eerst voor jezelf wat je wil bereiken en schrijf desnoods op een briefje hoeveel gewicht je wil verliezen en tegen wanneer je dit wil klaarspelen. Het hoeft daarom niet super realistisch te zijn maar het moet wel haalbaar zijn. Erbij schrijven hoe je dit wil bereiken is ook van belang en zorg dat je dit briefje dagelijks tegenkomt zodat je het elke dag opnieuw kan lezen.

Maak een overzicht met wat je eet

Een dagboek bij houden van wat je eet leid automatisch tot gewichtsverlies. Als je precies gaat bijhouden wat je eet ga je eten uitkiezen en dus minder ongezond eten. Ook omdat je er meer zicht op hebt wat je allemaal eet.

Snel afvallen kan maar hou het gezond

Zorg dat je je tijd neemt als je wil afvallen. Er wordt veel gesproken over ‘snel afvallen’ maar zorg dat je je tijd neemt. Doe alles stap voor stap een voeg telkens een nieuwe gezonde gewoonte toe aan je levensstijl. Afvallen is een proces en gebeurd niet van de ene dag op de andere. Door deze instructies te volgen zal je gegarandeerd resultaat zien. Blijf je goed informeren en onderneem actie!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "13 Super Tips dat Snel Afvallen Mogelijk maakt"

  1. Bert says:

    Volgde al meeste van de tips in dit artikel maar wist nog niet dat rode pepers en jalapenos effectief zijn in de strijd tegen overgewicht, gelukkig kan ik wel redelijk tegen ‘spicy’ food dus komt als gelegen!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *