website statistics

6 Ingrediënten die je Effectief Helpen Tijdens het Afvallen

Op het internet of in je lokale drogisterij vind je tal van producten die beweren dat je de nodige kilo’s gaat verliezen wanneer je dit of dat pilletje neemt. Ik kan je zeggen niets is minder waar, er zullen altijd wel producten zijn die je helpen af te vallen maar hiermee ga je nooit je einddoel kunnen bereiken.

In dit artikel beschrijven we enkele ingrediënten die je in je voedingspatroon of dieetschema kan opnemen, elk van deze producten zijn effectief getest geweest, het ene product heeft al wat meer voorstanders dan het andere, ik kan vertellen dat elk van deze je verder zullen helpen.

Appelazijn

Appelazijn is een product dat logischerwijs gemaakt wordt van appels, het is een natuurlijk product dat zowel de spijsvertering als de vetverbranding verbeterd. Appelazijn wordt helaas niet wetenschappelijk erkend als een stimulerende vetverbrander, echter is dit intensief getest geweest op een groep mensen, door de inname van appelazijn heb je minder snel honger en blijf je langer dat verzadigd gevoel hebben.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Chroom

Het is wetenschappelijk bewezen dat chroom invloed heeft op je suikerspiegel. Wanneer je regelmatig nood aan suikers hebt, kan chroom een oplossing zijn. Wanneer je bloedsuikerspiegel stijgt door het chroom (gezond), dan zal je minder snel trek hebben in zoetigheid. Wanneer je dit dan niet neemt ga je misschien sneller geneigd zijn om iets zoets (ongezond) binnen te nemen.

Citroen

Citroensap wordt door velen aanzien als een wondermiddel, ik kan je zeggen dat dit niet direct helpt bij vet te verbranden, het citroensap zal er wel voor zorgen dat je vet minder makkelijk zal opnemen.

Er zijn ook heel wat mensen dit citroensap drinken, ze zien dit dikwijls als een detox of ontgiften van het lichaam. Het is effectief gezond, maar drink het verdunt met water.

Groene thee

Groene thee steunt je dagelijks in de strijd tegen de kilo’s, de thee zal er voor zorgen dat je minder afvalstoffen in je lichaam binnenkrijgt. Je kan perfect groene thee drinken in plaats van een kop koffie, echter probeer suiker te meiden en gebruik een eventuele natuurlijke zoetstof als stevia.

Guarana

Er is een tijdje geleden een echte hype ontstaan onder de naam Guarana, het zou een wondermiddel zijn waarbij de stofwisseling en vetverbranding verhoogt wordt. De zaden van een Guarana plant hebben ongeveer hetzelfde effect als cafeïne, hierdoor wordt je energiepeil flink verhoogd. Ik ben zelf zo geen voorstander van dit ingrediënt maar het kan je zeker wel helpen, op langere termijn heeft het wel wat neveneffecten las slapeloosheid, hyperactiviteit en/of hartkloppingen.

Vezels en lijnzaad

Het is algemeen geweten dat je lichaam vezels nodig heeft voor een goede werking van de darmen, vezels vind je in granen maar ook in tal van groenten en fruit. Wanneer je zo goed als geen vezels binnenkrijgt, dan ga je ook beginnen te voelen dat je stoelgang niet optimaal is

De reden waarom het ook interessant is om vezels te eten is, deze geven je sneller een verzadigd gevoel hierdoor ga je minder trek krijgen naar andere zoetigheid.

Het lijnzaad zelf kan tot 4 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden, eveneens is dit goed tegen verzadiging en helpt ook je stoelgang op peil te houden en voorkomt verstopping.

Lijnzaad is van vlas afkomstig en is ook nog eens enorm gezond als je hier de lijnzaad olie van tijd tot tijd in je dieetschema voegt.

Boven vernoemde ingredienten en producten zullen je helpen tijdens het afvallen, het ene heeft zo zijn eigen voordeel en het ander zo zijn eigen nadeel, probeer deze in te voegen in je dieetschema, het is niet alleen gezond maar zal je op termijn ook helpen met het afvallen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *