RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] Lekker afvallen: Lekker en gezond afslanken met voedzame shakes

Lekker afvallen: Lekker en gezond afslanken met voedzame shakes

Waarschijnlijk heeft u wel eens een gezonde shake of smoothie op. Het is een uitstekende aanvulling op het voedingspatroon. Wilt u afslanken met shakes? Ook dat behoort absoluut tot de mogelijkheden.

Shakes kunnen dienen als maaltijdvervangers. Door shakes te drinken, kunt u uw lichaamsgewicht serieus naar beneden brengen. Afslanken met shakes is voornamelijk effectief als u kiest voor een aanpassing van uw dagelijkse patroon.

Onze belangrijkste tip is dan ook om te kiezen voor regelmaat! Een zogenaamd crashdieet – een kortdurend, streng dieet dat is gericht op snel afvallen – wordt door ons dan ook afgeraden. Het is veel effectiever om een positieve verandering aan te brengen in uw dagelijkse patroon!

Kies dus doordacht voor afslanken met shakes! Als u shakes opneemt in uw dagelijkse patroon, dan is het echter wel heel belangrijk om in kaart te brengen welke voedingsstoffen u binnenkrijgt en welke niet. Een werkelijke goede maaltijdvervanger bevat namelijk alle essentiële voedingsstoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De overbodige voedingsstoffen, die zorgen voor vetophopingen in het lichaam, laat u achterwege.

Heeft u niet zoveel kennis in huis over de benodigde voedingsstoffen, of weet u niet welke producten welke voedingsstoffen bevatten? Op internet is een berg aan informatie te vinden. Wilt u een advies op maat, kies dan voor een gesprek met een diëtist. Bedenk vooraf op welke vragen u een antwoord wilt krijgen. Deze blog informeert u over het afslanken met shakes, en alle zaken die daarbij komen kijken.

Hoeveel shakes op een dag?

Als u wilt afslanken met shakes, dan is het van belang om een verstandige keuze te maken wat betreft de hoeveelheid shakes die u op een dag drinkt. Een shake bevat veel minder energie dan een maaltijd, waardoor u snel zult afvallen. Er zijn verschillende programma’s waarin shakes maaltijden vervangen. U kunt er voor kiezen om één, twee of zelfs drie maaltijden te vervangen door shakes.

Het laatste willen wij echter afraden. Want hoewel een shake gezond is en een goede vervanger kan zijn voor een maaltijd, is het ook van belang om verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen. Een zogenaamd crashdieet, waarin u zo min mogelijk calorieën binnenkrijgt, heeft namelijk ook nadelige effecten. Als u drie maaltijden vervangt door shakes, dan mist u essentiële voedingsstoffen in uw leefpatroon. Om die reden raden wij aan om één of twee maaltijden per dag te vervangen door shakes. Door minimaal één standaard maaltijd in uw voedingspatroon op te nemen, bent u verzekerd van afwisseling qua voedingsstoffen. Ook diëtisten zullen u dit zeker aanraden.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Zorg voor afwisseling

Natuurlijk is afwisseling van belang. Een gezond voedingspatroon bestaat uit namelijk uit de inname van een grote verscheidenheid aan (gezonde) voedingsstoffen. Daarbij probeert u ongezonde calorieën vanzelfsprekend zoveel mogelijk te vermijden. Variatie is dus belangrijk. Drink niet elke dag dezelfde shakes, want dan krijgt u dagelijks precies dezelfde voedingsstoffen binnen. Hoe dan ook ontbreekt er dan een voedingsstof in uw patroon.

Er zijn op internet veel verschillende shakes te vinden. Ook kunt u in overleg gaan met een professionele diëtist. Dan bent u verzekerd van een uitgebalanceerd en weldoordacht voedingspatroon. Afslanken met shakes verdient de nodige aandacht!

Een tip die we u absoluut willen meegeven, is dat u ook kunt variëren in de afwisseling van maaltijden. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om twee maaltijden per dag te vervangen door shakes, dan kunt u per dag nog altijd bepalen wélke maaltijden u vervangt. Op maandag vervangt u bijvoorbeeld het ontbijt en de lunch voor shakes, op dinsdag de lunch en het avondeten en op woensdag het ontbijt en het avondeten. Op deze manier zorgt u voor een optimale afwisseling in het voedingspatroon. Natuurlijk kunt u dit naar eigen inzicht en wensen aanpassen.

Voordelen van shakes

Door een shake of smoothie te drinken in plaats van een volledige maaltijd te nuttigen, neemt u een veel minder grote hoeveelheid aan energie in. Dat is natuurlijk het allergrootste voordeel van shakes ten opzichte van maaltijden. Afslanken met shakes is daardoor een stuk gemakkelijker: uw lichaamsgewicht kan relatief snel afnemen door maaltijden te vervangen door shakes, simpelweg doordat u minder calorieën inneemt. En het is de balans tussen ingenomen en verbruikte calorieën die bepalend is voor uw lichaamsgewicht!

Bovendien zijn shakes en smoothies zeer praktisch in gebruik. Als u de ingrediënten in huis heeft, dan is een shake zo gemaakt! En het kopen van de juiste ingrediënten is, na enige research op het internet, ook een peuleschil. Regelmatig vers fruit en groente halen, in de blender ermee en klaar is uw gezonde shake!

Een derde voordeel van shakes zijn de relatief lage kosten. Zeker wanneer u dit afzet tegen de kosten van een volledige maaltijd, dan heeft niet alleen het lichaam baat bij het afslanken met shakes, maar ook de portemonnee. Gezond en goedkoop dus!

 

Regelmatig voedingspatroon

Voor welke variaties u ook kiest, het is wel van belang om te kiezen voor een regelmatig patroon. Een tijdelijke aanpassing van uw voedingspatroon kan wel leiden tot gewichtsverlies, maar als u daarna vervalt in het oude patroon dan bent u al snel weer terug bij af. En dat kan de bedoeling toch niet zijn?

Afslanken met shakes wordt vaak ingezet in een zogenaamd crashdieet. Wij raden u aan om shakes juist op te nemen in uw dagelijkse voedingspatroon. Loop daarom niet te hard van stapel. Het is veel verstandiger om te kiezen voor een kleinere, maar regelmatige verandering van uw voedingspatroon. Uiteindelijk resulteert dat in veel meer effect dan een kortstondige flirt met een dieet dat volledig is gericht op shakes.

Indien uw regelmatige patroon bevalt, dan kunt u dit altijd naar eigen inzicht aanpassen. Door goed in het het oog te houden wat u eet en drinkt, krijgt u immers grip op uw lichaamsgewicht. Daarbij willen we u ook aanraden om eens na te denken over sporten. Want afslanken met shakes is natuurlijk aantrekkelijk en gezond, maar het is helemaal top als u dit combineert met regelmatig sporten! Na het sporten smaakt een shake ook vele malen beter dan enkel en alleen als maaltijdvervanger.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *