RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] Hoe wordt je slank met naalden? Afvallen met acupunctuur

Hoe wordt je slank met naalden? Afvallen met acupunctuur

Al jaren is het een ramp. De ene na de andere methode wordt uit de kast getrokken om toch maar weer eens de strijd tegen de overtollige kilo’s aan te gaan. En vaak met weinig succes. Het hele jaar door zijn er van die momenten dat we iets nieuws proberen om die extra paar kilo’s zo snel mogelijk weg te krijgen. En steeds maar weer worden we teleurgesteld en hopen we stiekem dat er ergens een oplossing is voor ons probleem. We blijven immers niet aan de gang. Die oplossing is er! Door middel van acupunctuur sessies kun je op een geheel andere manier afvallen en deze keer met blijvende resultaten.

Acupunctuur?

Wanneer we het woord acupunctuur horen, denken we vaak meteen aan van die grote naalden die zomaar ergens in ons lichaam worden gestoken. Au! In films en series wordt dit natuurlijk erg groot uitgebeeld en zijn de voorstellingen totaal niet realistisch. Acupunctuur is iets waarvan we waarschijnlijk gewoon heel weinig weten. Dat er met naalden gewerkt wordt, klopt helemaal, maar dat deze naalden gewoon maar even diep in ons lichaam worden gestoken, is natuurlijk onzin. Acupunctuur kan nu net de ideale oplossing bieden voor het probleem waar we allemaal mee kampen.

Acupunctuur wordt gezien als een alternatieve geneeswijze. In de Westerse wereld is het nog niet bekend genoeg, maar in diverse landen is het een belangrijke vorm van geneeskunde. In China en Japan wordt het zelfs gezien als dé belangrijkste vorm van geneeskunde. De Chinese geneeswijze is al bijna vierduizend jaar oud, maar is pas sinds de jaren 70 in het Westen bekend geworden. En vandaag de dag wordt acupunctuur bij vrijwel een derde van de wereldbevolking toegepast. Niet voor niets dus dat deze geneeswijze kan helpen in de strijd tegen de kilo’s.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Lichaam, geest en omgeving in balans

Acupunctuur gaat ervan uit dat ons lichaam, onze geest en onze omgeving niet los gezien kunnen worden van elkaar op het gebied van gezondheid en ziekte. Zodra één van deze delen niet goed meer functioneert, zal dit invloed hebben op de andere twee delen. Met behulp van acupunctuur kunnen deze drie delen weer in evenwicht worden gebracht. Ieder mens heeft over zijn of haar lichaam 722 acupunctuurpunten liggen valk onder de huid. Deze punten liggen op de energiebanen in ons lichaam. Lichaamsenergie circuleert via deze banen door het lichaam. Deze energiebanen worden ook wel meridianen genoemd. Ieder orgaan in ons lichaam heeft zijn eigen baan. Bij een gezonde situatie is het energiegehalte in evenwicht. Zodra de natuurlijke balans van dit evenwicht verstoord raakt, moet de balans weer hersteld worden om gezond te worden. Normaal gesproken kan het lichaam deze balans zelf weer herstellen, maar in bepaalde gevallen is dit niet mogelijk en zal je met andere manieren moeten zorgen voor herstel. Acupunctuur kan dan uitkomst bieden.

Met behulp van haar-dunne naalden wordt geprobeerd de balans te herstellen, zodat de energiebanen weer goed door kunnen stromen. Deze naalden worden in de acupunctuurpunten van het lichaam gestoken om zo de punten te stimuleren. Er wordt dan invloed uitgeoefend op het stromen van energie door ons lichaam. Zowel geestelijk als lichamelijk wordt je gestimuleerd. Waar veel mensen geloven dat het steken van de naalden in het lichaam pijnlijk of vervelend is, is dit geheel niet het geval. De minuscule naalden geven slechts een klein prikje af met een kort tintelend gevoel. Je zou het kunnen vergelijken met een kort elektrisch schokje. De naalden blijven gemiddeld tussen de 15 en de 30 minuten zitten om voldoende effect te creëren. De chemische reacties die worden veroorzaakt door de naalden, kunnen pijn verminderen en biochemische reacties veroorzaken. Acupunctuur is dus eigenlijk goed voor het hele lichaam.

Afvallen met acupunctuur

Als de energiebalans in het lichaam verstoord is, kan dit zorgen voor overgewicht. Bepaalde energiesystemen in het lichaam en de organen zijn niet goed op elkaar afgestemd en werken dan ook niet goed met elkaar samenwerken. Een blokkade in het energiesysteem kan ervoor zorgen dat afvalstoffen en negatieve energieën niet goed door het lichaam worden afgevoerd. Ook is het lichaam niet goed in staat belangrijke stoffen aan te maken. Op deze manier kan de spijsvertering in de war raken waardoor je niet alleen sneller aan kunt komen, maar ook minder snel van je overgewicht af geraakt.

Acupunctuur kan ervoor zorgen dat energie gestimuleerd, afgeremd of juist geharmoniseerd wordt. De naalden hebben dan ook een positieve invloed op de spijsvertering. Ze kunnen de spijsvertering juist aanwakkeren of afremmen. Op deze manier zal de verbranding van voedingsstoffen versnellen en verbrand je dus sneller calorieën. Afvallen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Klassieke acupunctuur zal daarnaast ook het hongergevoel verminderen waardoor je minder trek krijgt in slechte en ongezonde snacks. Een bijkomend effect is dat je innerlijke rust versterkt wordt en ook je wilskracht een boost krijgt. Een ideale combinatie dus, acupunctuur en afvallen!

Natuurlijk mag je niet verwachten dat acupunctuur alleen wonderen zal verrichten. Door gebruik te maken van acupunctuur zal je niet van de ene op de andere dag kilo’s verliezen. Je zal dan ook zeker deze methode in combinatie met andere manieren moeten doen. Het is belangrijk om ook je eetpatroon aan te passen en de vette snacks en ongezonde maaltijden te laten staan. Iedere avond een zak chips leeg eten of een reep chocolade naar binnen werken, zal niet zorgen voor positieve resultaten. Door veel drankjes te vervangen door water en thee, kun je al zorgen voor extra stimulatie. En als je dan nog wat maaltijden weet te vervangen door een gezonde variant en de nodige beweging opzoekt, zullen die kilo’s er echt wel af vliegen. Beweging in combinatie met gezond eten en een acupunctuur therapie is dé perfecte manier om die laatste kilo’s eraf te krijgen. Zo wordt je niet alleen gezond qua lichaam, maar zorg je er ook voor dat je geestelijk weer in balans bent. Volledig in evenwicht is een goede garantie voor het kwijtraken van kilo’s. Afvallen met naalden: een oplossing voor iedereen die met overgewicht te kampen heeft!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *