website statistics

Hoe kan ik Gezond Afvallen Zonder Diëten

Wil je wat vermageren en enkele kilo’s kwijt spelen zonder al te veel moeite te doen, dan is dit artikel iets voor jouw. Gezond afvallen zonder diëten is mogelijk maar moeilijk. Deze praktische tips en informatie zullen je inzicht geven wat mogelijk is en wat niet. Ik geef wel op voorhand mee dat dit niet voor iedereen is weggelegd en dat dit niet bij iedereen hetzelfde effect zal hebben.

In principe, wetenschappelijk onderbouwt kan je perfect afvallen zonder te diëten, zolang je maar meer calorieën verbruikt dan dat je er binnen neemt, uiteraard is het allemaal niet zo zwart/zwit en dat zal ik je ook aantonen.

De definitie van diëten

Een dieet heeft verschillende betekenissen in verschillende omstandigheden, we veralgemenen naar standaard diëten.

Diëten is een aanpassing van het voedingspatroon of leefgewoonten over een specifieke tijdspanne. Diëten kan je zowel voor persoonlijke als medische redenen. Het resultaat van diëten wordt gemeten in de vorm van af te slanken of te diëten om op gewicht te blijven.

Een specifieke groeten gebonden maaltijden kunnen ook aanzien worden als een dieet.

Een dieet wordt door velen beschouwd als een lijdensweg, ik kan zeggen , eens je je voedingspatroon doorbroken hebt kan je al spreken van een dieet, maar een dieet hoeft niet zwaar te zijn, het kunnen  enkele kleine aanpassingen van je maaltijden die al het verschil kunnen maken.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Gezond afvallen zonder dieet, hoe begin ik er aan

Afvallen start met een gezonde en gebalanceerde voeding, alle beetjes helpen en ik zal je uitleggen waarom.

Een gezonde voeding start met een gezond ontbijt, zorg ervoor dat je een eiwitrijk ontbijt neemt in plaats van een standaard ontbijt met bijvoorbeeld enkele koffiekoeken of gebakjes om maar snel iets op te noemen.

Je lichaam heeft in de morgen behoefte aan eiwitten, het is dan ook noodzakelijk dat men deze uit het voedsel kan halen anders gaat je lichaam spierweefsel aanspreken om zo de nodige eiwitten te verkrijgen, in principe kan je dat ook afvallen noemen maar het is beter dat je vet verband dan spieren.

Eiwitten hebben nog een bijkomende voordeel en dat is als je genoeg eiwitten eet dat je de hele dag minder honger hebt.

Wat je tot je ontbijt kan nemen is bijvoorbeeld magere yoghurt, kwark, kipfilet, …

Doorheen de dag

Gezond afvallen zonder diëten doorheen dag is perfect mogelijk. Het dieet hoeft niet zwaar te zijn zoals reeds genoemd, de reden waarom mensen in kilo’s bijkomen is omdat ze dikwijls te veel eten of snoepen doorheen de dag.

Als ik iemand adviseer om door de dag te diëten dan nemen we eerst zijn of haar voedingsbehoefte door, hier gaan we kijken wat en hoeveel je eet.

We kijken hoeveel calorieën dit bevat en gaan kijken naar andere alternatieven. Als middagpauze adviseer ik veelal een salade met kip of zalm. Groenten mag je zoveel eten als je wil, hoe meer hoe beter, hiervan ga je niet toenemen in gewicht, bijkomende neem je wederom eiwitten via het kip of gezonden vetten van de zalm.

Als tussendoortje neem je een stuk fruit of een dieetkoek in plaats van een standaard koek of cakeje. Zelfs magere yoghurt met wat muesli granen is mogelijk.

Als avondmaal adviseer ik wel eens bruine rijst met wok en kip, bruine rijst is nog steeds gezonder als witte rijst. Ik zou wel zoveel mogelijk aardappelen mijden, dit zijn dikmakers.

Gezond afvallen en bewegen

Gezond afvallen zonder diëten kan je best combineren met wat beweging. Als je elke dag of om de twee dagen wat aan sport doet gaat dit je vetverbranding verhogen en je in staat stellen sneller af te vallen of om op gewicht te blijven.

Een beetje beweging kan je op tal van manieren verwezenlijken, wandelen, lopen, hardlopen, partijtje voetballen, fitnessen en ga zo maar door, het moet niet lang zijn, alle beetjes helpen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *