website statistics

3 Tips dat Gezond Vermageren Makkelijker Maakt

Als globale lijn doorheen mijn dieet advies probeer ik de lezers van deze artikelen duidelijk te maken dat wanneer je wil afvallen je even stil moet staan waarom je juist wil afvallen, wat zijn de oorzaken, doe ik iets verkeerd.

In vele gevallen is het reeds voldoende dat je je leven op een andere manier gaat aanpakken. Je hoeft hiervoor zeker geen zware diëten te volgen, begin met gezond te eten en wat  te sporten, ik ben er zeker van je zal gezond vermageren.

In dit artikel geef ik enkele tips hoe je praktischer en gezonder kan leven om zo de nodige kilo’s af te vallen of op je streefgewicht te blijven.

De reden waarom mensen willen diëten is afhankelijk van verschillende factoren, meestal begint men dan ook wanneer het te laat, nu kan je misschien denken moet ik al op voorhand gaan diëten, uiteraard niet maar de moment wanneer mensen starten met diëten is het punt dat ze iets willen veranderen en bereiken in hun leven.

Ongezond vermageren is schadelijk

De dag vandaag is er een enorme hoeveelheid aan informatie omtrent afvallen, voeding en diëten. De ene informatie is al wat accurater dan de andere maar wanneer je wil gaan afvallen zie je misschien geen onderscheidt meer tussen de diverse type diëten.

Ik kan je meegeven dat een drastische aanpak het slechtste is wat je voor je lichaam kan doen, drastische diëten zullen er enkel voor zorgen dat je vocht verliest, dit is namelijk niet de bedoeling want we willen vet verbranden. Bijkomende zal er sneller een jojo-effect ontstaan.

Ongezond diëten is lichamelijk af te raden, je zal een hele hoop te korten krijgen en essentiële voedingstoffen missen. Je lichaam heeft nog steeds behoefte aan een gezonde dosis vitaminen en mineralen, wanneer je deze niet opneemt zal je weerstaand ook minderen waardoor je sneller kans hebt om ziek te worden.

Vele mensen hebben mij gezegd dat ze dit type dieet starten om snel resultaat te zien, ik garandeer je, je kan beter op langere termijn gezond afvallen, dergelijke drastische diëten zijn niet vol te houden en eveneens ook niet wetenschappelijk onderbouwd.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bestaat het super dieet ?

Helaas moet ik je hier ook weer teleurstellen, er zijn heel wat middeltjes die men op het internet hoog naar boven worden geschoven maar er is geen enkel wonderdieet of een onschuldige dieetpil of eetlustremmer.

In sommige gevallen zullen deze effectief wel helpen maar als je logisch nadenkt een eetlust remmer gaat je er van weerhouden om te eten.

Ik stel mij dan altijd de vraag, is dit wel nodig ? Ik snap de redenering waarom mensen afslankpillen gebruiken, de trek naar zoetigheid blijft weg maar waarom eet je dan geen gezonde snap of een stuk fruit ? Dit is zoveel beter en zal zonder twijfel gezond vermageren mogelijk maken.

Gezond vermageren op lange termijn

Door een aanpassing in je voedingspatroon en levenswijze ga je al vrij snel resultaat zien, echter is het dan de moment om vol te houden. Gezond vermageren wilt niet zeggen dat je gaat afzien van het diëten, in tegenstelling je gaat meerdere keren per dag eten om zo je metabolisme gaande te houden.

Volgende tips zijn van belang:

  • Leer gezond te eten, gezond wil daarom niet zeggen dat het slechter is
  • Sla geen maaltijden over, je neemt per dag 3 hoofdmaaltijden en 3 tussen maaltijden
  • Verban producten als suiker, chocolade, chips, fast food, pizza, … uit je voedingspatroon.
  • Start met sporten, extra beweging zal je sneller doen afvallen

Het Sporten is naar mijn inzien iets extra dat je kan doen, je kan perfect gezond vermageren door enkel op je voeding te letten, wil je net dat iets meer dan kan je bijvoorbeeld starten met lopen.

Je kan dit perfect geleidelijk aan opbouwen, wel adviseer ik op termijn toch elke dag minsten een 30 minuten te lopen of andere sport uit te oefenen. Sport houd je fris en jong en niet meer weg te denken wanneer je serieus wil gaan diëten.

Ontdek de geheimen voor een sexy, slank & strak lichaam

Richard Ridder heeft een gloednieuwe en moderne aanpak ontwikkeld om die perfecte platte en strakke buik te krijgen. Dit is echt een aanrader!

Bekijk zijn effectieve manier van afvallen:

Vet Verbrand Geheimen Risicovrij Uitproberen

 

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *