website statistics

Afvallen met lopen

(Hard)lopen en afvallen is een topic dat je regelmatig tegenkomt op het internet, het is een bewezen methode die doeltreffend en waarmee je niet alleen zal afvallen het is dan ook nog eens goed voor je conditie, hart  en bloedvaten.

In dit artikels geven we je een inzicht hoe je effectief een platte buik kan krijgen door enkel en alleen maar te lopen en op je voeding te letten.

Voor de beginners onder ons is het belangrijk om te weten hoe je effectief kan afvallen met lopen er zijn namelijk heel veel mensen die dit verkeerd doen en waarbij je nauwelijks effect ziet vervolgen verliezen ze het vertrouwen en stoppen ze met lopen.

Als je vooraf weinig tot geen sport beoefende en je geen conditie hebt kan je best rustig beginnen. Alle begin is moeilijk en dus ook lopen. Je kan dit best stap voor stap opbouwen en geleidelijk aan kijken of dit resultaat geeft.

Vetverbranding tijdens het lopen

Je uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk kg’s te verliezen door te lopen al dan niet in combinatie met een gezonde voeding. Het is van essentieel belang om te weten hoe je kan afvallen door te lopen hierbij is je hartslag een belangrijk element.

Het is belangrijk voor een goede vetverbranding dat je hartslag binnen een bepaalde zone blijft, dit wordt ook wel eens een cardiotraining genoemd. Gaat je hartslag boven de vooropgestelde limiet, is dit geen probleem maar ga je niet optimaal vet verbranden maar eerder aan je conditie werken.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Tegen welke hartslag dien ik te lopen ?

Normaal moet je tissen de 45 en 50 slagen onder je maximum hartslag lopen, deze is natuurlijk voor iedereen anders maar er geldt een algemene (niet bindend) regel die wordt vastgesteld op 220 min je eigen leeftijd.

Vb:

220 – 20 jaar: 200 – 45a50 = 150a155 hartslagen.

Met dit tempo zorg je ervoor dat je optimaal vet gaat verbranden. Ga je harder lopen dan zal je lichaam koolhydraten en suikers gaan verbranden.

Ga ik minder snel afvallen als ik harder ga lopen ?

Dit is correct omdat je in een hogere hartslag zone gaat lopen ga je minder effectief vet verbranden, echter is dit wel weer voordeliger voor je conditie. In principe geeft dit een win/win situatie. Hoe beter je conditie, hoe langer je kan lopen in je vetverbrandingszone. Wat ik de mensen altijd aanraad is wanneer je toch eventje gaat lopen, loop dan de laatste 5/10 minuten aan een sneller tempo zo heb je aan je vetverbranding gewerkt maar ook aan je conditie.

Hoeveel moet ik gaan lopen ?

Het is vanzelfsprekend hoe meer je loopt hoe meer je gaat afvallen, nu het is niet voor iedereen weggelegd om iedere dag eventjes te gaan lopen.

Bouw het lopen stelselmatig op, een beginner mag toch al snel 2 tot 3 keer per week aan een 20 minuten gaan lopen. Wil je toch dat net iets meer kan je dit rustig opbouwen.

Als laatste wil ik meegeven dat wanneer je optimaal wil afvallen best kan lopen en op je voeding letten, je hoeft hier niet zozeer zwaar voor te diëten maar gewoon even stil staan met wat je eet, hoeveel suikers en vetten het zijn, kan ik iets veranderen in mijn eetpatroon, dit zijn slechts enkele punten waar je rekening met kan houden.

Wil je toch nog net dat iets meer, dan raad ik je ons vetverbandgeheimen programma aan. Dit ebook en programma staat vol met nuttige informatie om die platte buik te krijgen waarvan je al een hele lange tijd droomt.

Ongebruikelijk tips om snel hardnekkig buikvet te verbranden en die platte of strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.

Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer en heeft reeds duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu zijn baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *