website statistics

De Grootste Mythen over Diëten

Iedereen die streeft naar die mooie platte buik kent ze ondertussen wel, alle beloftes die gemaakt worden waardoor je snel je vet zal verliezen en die perfecte buik krijgt.

Iedereen weet stiekem ook wel dat je alleen een mooi lichaam krijgt wanneer je er hard voor werkt, niet door een ‘trucje’ dat je kan toepassen.

Hier een overzicht van de grootste leugens over diëten en afvallen:

De grootste leugens over diëten

  1. Trainen is niet nodig om af te vallen Natuurlijk kun je een aantal kilo kwijtraken met een goed dieet, maar de essentie is om een goed dieet te combineren met cardio training.
  2. Overslaan van ontbijt helpt bij het afvallen Uit studies blijkt dat wanneer je je ontbijt overslaat je gedurende de dag meer calorieën opneemt om te compenseren. Tevens is ontbijt overslaan niet goed voor je metabolisme level.
  3. ’s Nachts eten is niet goed als je probeert af te vallen Uit studies blijkt dat dit niet waar is. Het gaat er uiteindelijk om wat je eet, niet wanneer.
  4. Eten met weinig vet is beter Als er op een product ‘vet vrij’ staat, ga er dan maar van uit dat het vol met suiker zit. ‘vet vrij’ is dus niet gelijk aan weinig calorieën!
  5. Gewicht toename is niet te vermijden naarmate je ouder wordt Het klopt dat het metabolisme level lager wordt naarmate je ouder wordt, maar dit is op te lossen door wat minder te eten. Het is vooral belangrijk dat je actief blijft.
  6. Snel gewicht verliezen is het beste Het tegenovergestelde is waar, het beste is om langzaam gewicht te verliezen. Op deze manier verbrand je waarschijnlijk vet en geen spier, en zul je het ook makkelijker volhouden om dun te blijven.

Wanneer je streeft naar die mooie platte buik zul je veel ‘snelle oplossingen’ tegen komen, maar om echt een goed figuur te krijgen, en vooral te houden zul je toch echt hard moeten werken!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *