website statistics

Hoe je Super Snel kan Afvallen met Sporten

Sporten is gezond, dit is algemeen geweten maar niet met iedere sport ga je direct beginnen met afvallen. Afvallen met sporten kan met een goede basis en een goede ondersteuning. In vele gevallen ga je met bepaalde sporten effectief vet verbranden maar ga je wel in spiermassa bijkomen.

Je kan je zelf best even afvragen wat je wil bereiken, wil je een kilo’s afvallen of wil je gewoon en slanker figuur, indien dit optie twee is kan je al flink een eind verder.

Ik hoor heel veel mensen zeggen dat ze sporten om te vallen maar dat ze dit niet graag doen en dat het te veel tijd in beslag neemt. Naar mijn inzien is dit wel de verkeerde mentaliteit, afvallen met sporten moet je voor je zelf doen, het neemt inderdaad wel even wat tijd in beslag maar je gaat je op termijn fitter maar ook gezonder door voelen.

Welke sporten zijn interessant ?

Ik vind persoonlijk dat er wel een paar leuke sporten zijn die je kan beoefenen die je zowel als lichte sport kan bekijken maar die je ook intensief kan beoefenen. Ik probeer mijn lezers altijd aan te raden om te starten met lopen, dit hoeft niet heel lang te zijn en elke dag maar een beetje beweging helpt al om af te vallen.

Afvallen met sporten begint met de wil om te sporten, wanneer je deze hebt is het lopen helemaal niet zo zwaar of vermoeiend, je blijft immers in beweging en na verloop van tijd ga je er ook nog een betere conditie aan over houden.

Naast het lopen heb je ook nog het zwemmen, echter als je wil afvallen ga je dit toch wel meerdere keren per week moeten doen, je gaat niet alleen je uithouding trainen maar bij deze sport ga je ook verschillende spieren trainen en ontwikkelen die je normaal niet zo veel gebruikt.

Veelal adviseer ik de mensen te zwemmen wanneer men toch gewoon wil afslanken maar niet zo gericht op het aantal kilo’s kijkt maar eerder naar figuur, zwemmen is heel bevorderlijk voor je rug, arm en beenspieren.

Voor de iets minder sportievelingen onder ons kan je nog afvallen met sporten door te gaan fietsen. Hiermee ga je niet gelijk een hoog aantal aan calorieën verbranden, hier ga je toch net iets langer moeten gaan rijden.

Desalniettemin kan je bijvoorbeeld in plaats van met de auto, nu met de fiets naar je werk, als je elke dag 15 tot 20 kilometer met de fiets gaat rijden, dan kom je al een heel eind. Fietsen hoeft ook niet intensief te zijn, je hoeft er niet moe van te worden, zolang je op een rustig maar schappelijk tempo rijd dan ga je altijd op termijn enkele kilo’s afvallen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Tips tijdens het sporten

Probeer met je partner, vriend of vriendin te sporten, je gaat dit niet alleen langer volhouden maar zo kan je ook gelijk een leuk gesprek voeren wanneer je tegelijker tijd sport  en nog een leuke babbel hebt.

Zorg er ook voor dat je altijd voldoende drinkt tijdens het sporten, hydratatie is enorm belangrijk en zal je prestatie ten goede komen.

Als je toch beslist om alleen te gaan sporten, neem dan een iPod of mp3-speler mee. Sporten met muziek is altijd een stuk aangenamer. Uiteraard kan je dit ook alleen maar gebruiken wanneer het zich toelaat.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *