website statistics

Kombucha thee: nieuwe trend bij beroemdheden

Zoals dat gaat bij beroemdheden is er weer eens een nieuwe trend, Kombucha Thee. Een wondermiddel als je moet geloven wat er over gezegd wordt, het helpt o.a. tegen kanker, artritis, en natuurlijk ook afvallen. De thee is gemaakt van bacteriën en heeft daardoor een lichte azijnsmaak. Voordat je de thee gebruikt, lees goed verder want de thee zou wel eens gevaarlijk kunnen zijn!!

Lindsay Lohan

Onder andere Lindsay Lohan en Hally Berry zijn al gezien met een flesje [adsense1]Kombucha thee. In Europa is het overigens nog niet te koop, maar later dit jaar moet het ook hier op de markt zijn. Het idee achter het drankje is dat het hoge aantal bacteriën het immuunsysteem opboosten en hierdoor het lichaam makkelijker toxines kwijt kan.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek is er overigens nog niet geweest, het idee dat het goed voor je is komt vooral van drinkers die beweren van allerlei kwaaltjes afzijn (en sommige zeggen zelfs 13 kg kwijt te zijn dankzij het drinken van Kombucha thee).

China

Het drankje is nu een trend in Hollywood, maar de thee wordt al jaren gedronken in China. Het wordt koud gedronken. Het kan overigens ook thuis gemaakt worden, met bacteriën en gist welkje mengt met suiker theezakjes en water,dit moet dan een week lang staan.

Gevaarlijk

Let echter op wanneer dit drankje in Nederland komt! Er zijn een hoop experts die zeggen dat dit drankje wel een slecht voor de gezondheid kan zijn. Een behoorlijk aantal mensen reageren allergisch op de thee. Vooral mensen die het zelf thuis brouwen moeten goed oppassen volgens de gezondheid experts.

[adsense]

Bron: http://www.hln.be/hln/nl/39/Lekker-Eten/article/detail/1137528/2010/07/26/Gezonde-mirakelthee-trend-bij-celebs-die-willen-afvallen.dhtml

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *