website statistics

Tips voor Snel Afvallen Zonder Dieet

Of het nu zomer wordt en je jezelf weer in een bikini moet hijsen, of dat je een bruiloft hebt waarbij je écht die ene jurk aan moet, soms ontkom je er niet aan: de overtollige kilo’s moeten er van af.

En graag snel een beetje. Maar wat als je geen zin hebt om je aan een streng dieet te houden?

Geen nood, er zijn ook andere manieren voor snel afvallen zonder dieet. Gouden regel is dat je meer calorieën moet verbranden dan je binnen krijgt. Dat doe je door je lichaam meer werk te geven.

Wil jij weten welke manieren dat zijn? Lees dan snel verder

Helaas brengen we het grootste deel van de dag zittend door, iets waar ons lichaam vanuit duizenden jaren juist niet op ingesteld is. Van origine zijn we namelijk wel bewegers, maar door de komst van televisie, computers en internet zitten we steeds vaker letterlijk stil.

Ook ons eetpatroon is veranderd. Tot zo’n vijftig jaar geleden aten mensen vaak pure en natuurlijke producten, vers van het land en supergezond. Tegenwoordig bestaat een groot deel van onze voeding uit ‘fabrieksvoer’, iets wat onze gezondheid niet ten goede komt.

Wil je hier niet op inleveren en wel gebruik blijven maken van bewerkte voeding? Dan zal je op een ander gebied strenger moeten zijn voor jezelf.

Beweeg!

Hoewel het voor de meeste mensen niet een favoriet tijdverdrijf is, zal je moeten gaan sporten om het afvalproces op gang te brengen. Want van op de bank zitten is nog nooit iemand slanker geworden.

Goed, misschien sportte je al, maar dat ga je vanaf nu opvoeren. Geef jezelf een schop onder je kont en ga naar de sportschool, schrijf je in bij een tennisvereniging of ga wandelen met vriendinnen. Als je met mensen afspreekt, kun je er ook minder makkelijk onder uit komen. Je hebt ten slotte een afspraak staan!

Je kunt ervoor kiezen om meer te gaan sporten, bijvoorbeeld van twee keer per week naar vier keer per week, maar je kan ook intensiever gaan bewegen. Zet de loopband net wat tikjes harder en geef de volle 100%. Een begeleider in de sportschool kan je adviseren, zodat je streven wel reëel blijft.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Leefpatroon aanpassen

Wil je veranderen? Voor elke verandering is aanpassing nodig. In het geval van afvallen moet je dus niet alleen je voedingspatroon, maar ook je levensstijl aanpassen. Sporten is één ding, maar je dagelijkse routine aanpassen is minstens net zo belangrijk.

Je kunt je dagelijkse beweging opvoeren door kleine veranderingen door te voeren. Cliché maar waar, neem eens wat vaker de trap dan de lift, loop de laatste halte van de bus naar huis of parkeer je auto eens wat verder weg. Fiets naar je werk. Ja, ook als het verder is dan twee kilometer. Juist dan! Weinig tijd is geen excuus! Het zijn de kleine dingen die het verschil kunnen maken.

Begin met bewegen en laat je vooral niet tegenhouden. Je moet er iets voor over hebben. En geef toe, zonder uitdagingen en momenten die doorzettingsvermogen eisen, is het leven toch ook niet bevredigend?Wees bij iedere hobbel trots op jezelf, en denk aan het doel dat je voor ogen hebt. De pijl van de weegschaal moet tenslotte naar links!

Bepaal voor jezelf een vast weegmoment per week. Jezelf iedere dag wegen heeft weinig zin. Kijk ook naar jezelf in de spiegel, vaak zie je dan verandering terwijl de weegschaal dit (nog) niet aangeeft!

Weet wat je eet

Niemand wordt gelukkig van een dieet dat je uithongert waardoor je je iedere dag ontzettend slap en futloos voelt. Met een dieet zonder koolhydraten val je inderdaad razendsnel af, maar of je er blij van wordt, is een tweede.

Toch is het waar wat er wordt gezegd: ieder pondje gaat tenslotte door het mondje. Maar zit het er eenmaal aan, zie het er dan nog maar eens af te krijgen! Het kan behoorlijk lastig zijn om jezelf van koekjes en chips te weerhouden. Maar als je jezelf goed voedt, dus je lichaam geeft wat het echt nodig heeft, dan verdwijnen de verlangens naar zoetigheid en vette snacks.

Bovendien zit je sneller vol door alle vezels, vitamines en mineralen, omdat je lichaam hier écht iets aan heeft. Je lichaam heeft het nodig! Er zijn veel gezonde alternatieven voor een gevulde koek. Kijk eens op de verpakking, je schrikt ervan hoe veel slechte dingen hier in zitten!

Maak daarom eens een smoothie als ontbijt, gevuld met groenten en fruit. Eventueel kun je wat granen en zaden toevoegen. Je zal versteld staan hoe vol je hier van zit en bovendien voel je je een stuk beter na het eten van gezonde voeding.

En dit is geen dieet, maar een levensstijl waarbij je je fitter, gezonder en slanker bij voelt. Dat is wat we willen, nietwaar?

Doelgericht werken naar het gewenste resultaat

Een veel gehoorde klacht bij mensen die gewicht willen verliezen, is dat ze het wel willen, maar gewoon af en toe vergeten dat ze aan het lijnen zijn. Ook kan het lastig zijn als je voor de zoveelste keer nee moet zeggen op een verjaardag.

Probeer jezelf daarom continu te vertellen waar je mee bezig bent, dan kun je het ook niet vergeten. Plak motiverende afbeeldingen op de koelkast of verzamel motivatie en inspiratie op je telefoon. Oké, misschien is het wat ambitieus om er binnen drie weken als Doutzen Kroes uit te zien. Dat zou niet reëel zijn, want dat is maar voor heel weinig mensen weggelegd. Maar er is vast wel een middenweg te vinden.

Iedere keer dat je iets uit de koelkast wilt halen, denk je wel even twee keer na. Door bewust met voeding bezig te zijn, zal je zien dat je sneller af valt. Kate Moss haalde jaren geleden de woede van duizenden mensen op de hals toen ze haar levensmotto vertelde. “Niets smaakt zo lekker als dun zijn.” Hoewel dat misschien wel heel rigoureus is, denk daar maar eens aan als je zin hebt in een koekje!

Houd het doel voor ogen, dan zal het makkelijker voor je zijn om te kiezen voor gezonde voeding.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *