website statistics

Hoe acupunctuur je kan helpen bij het verliezen van de kilo’s

Stoppen met eten is makkelijker gezegd dan gedaan. De maag kan gezien worden als een soort ballon, die gevuld wordt door te eten. Vaak gebeurt het dat te veel wordt gegeten en hierdoor je maag wordt opgerekt. Dit zorgt ervoor dat je maag te laat doorgeeft dat hij vol zit.  Je eet dus meer dan nodig en zult zo steeds meer aankomen. Wat is nu een goede manier om dit een halt toe te roepen? Maak kennis met acupunctuur!

Wat is acupunctuur?

Al eeuwenlang wordt acupunctuur toegepast in China, Japan en overige oosterse landen. Door de ontwikkeling die deze geneeskunde de afgelopen tijd mee heeft doorgemaakt, kon acupunctuur in de jaren zeventig de sprong naar het westen maken. Uiteindelijk heeft deze wereldwijde uitbreiding ervoor gezorgd dat bij bijna één derde van de wereldbevolking nu acupunctuur toe wordt gepast. Maar wat is het nu eigenlijk?

De achterliggende gedachte van acupunctuur is dat lichaam, geest en omgeving niet los zijn te zien van elkaar. Het kan ook worden teruggeleid naar het bekende Yin en Yang, waarin alles in relatie tot elkaar staat. Dit klinkt misschien zweverig, maar toch wordt het een steeds meer erkende geneesmethode. Er loopt namelijk een stelsel van meridianen door ons lichaam, die functioneren als soort van energieleiders naar spieren, botten, weefsels en organen. Bij een disbalans van deze meridianen kan daar middels acupunctuur wat aan gedaan worden. Door kleine naaldjes te plaatsen op de acupunctuurpunten van de meridianen, wordt de opstopping verholpen en ervoor gezorgd dat de energie weer vrij kan stromen.

Eigenlijk kan elke ziekte of aandoening met acupunctuur worden behandeld, indien er voldoende energie aanwezig is om de balans in het lichaam te hervinden. Jong en oud heeft baat bij deze geneeswijze en kan ook als aanvullende behandeling worden ingezet. Toepassingen waarvoor acupunctuur uitermate populair is, zijn stress, hoofdpijn en stoppen met roken. Uit elke hoek verschijnt wel weer iemand die op een magische manier is geholpen bij acupunctuur. Je kunt begrijpen dat acupunctuur ons kan helpen op veel meer gebieden. Zo ook als je wilt afvallen. Hoe werkt dit dan?

 

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Acupunctuur helpt bij afvallen!

Natuurlijk is gezond eten en goed bewegen het aller belangrijkste wanneer u wilt afvallen. Toch kan acupunctuur je hier nog meer bij helpen. Er is namelijk een grote kans dat de reden van uw overgewicht te wijten is aan van een disbalans in je lichaam. Misschien eet je te veel, misschien eet je te weinig: beiden kunnen oorzaken zijn van het overschot aan kilo’s. Komt het door stress? Door een chronisch hongergevoel? Pak deze problemen aan door je spijsverteringssysteem terug in balans te brengen met je lijf en geest. Dit zal er uiteindelijk in resulteren dat je minder trek hebt in ongezond eten en dus afvalt! Wil je meer informatie voor persoonlijke situatie? Lees dan snel verder en kijk of de antwoorden voor je ertussen staat, zodat ook jij snel onderweg bent naar die platte buik.

Een schommelende bloedsuikerspiegel

Een ander veelvoorkomend probleem is een wisselende bloedsuikerspiegel. Hoe lager deze is, hoe hoger de behoefte van uw lichaam aan (zoet) voedsel. Eet je dit, dan voel je je snel weer goed doordat je bloedsuikerspiegel weer stijgt. Toch zul je je niet veel later weer slap voelen, trillerig en met een sterk hongergevoel. Dit resulteert in het nuttigen van nog meer voedsel, waardoor je in dit cirkeltje blijft zitten en dus niet af zult vallen. Grote kans dat je Miltmeridiaan niet goed werkt, waardoor de spijsvertering en de verwerking van voedsel minder goed lukt. De Maagmeridiaan moet dit opeenvolgend oplossen, zodat je meer honger krijgt. Breng je bloedsuikerspiegel in balans en behoud hiermee je energie zonder naar voedsel te grijpen, door acupunctuur toe te passen.

Een zwak vuurtje

Eet je niet veel, maar val je ook niet af? Dan is de kans groot dat je Niermeridiaan niet optimaal werkt. Dit resulteert in een zwak verbrandingsvuurtje in je lichaam, waardoor er niet genoeg verbrand wordt. Acupunctuur kan hier bij helpen. Dit is slechts een kleine greep uit alle voordelen die acupunctuur je kunnen bieden. Is acupunctuur misschien wat voor jou?

Acupunctuur en de afslankindustrie

Natuurlijk is de afslankindustrie vol op de acupunctuur gesprongen. Weg met de theetjes, pillen, en fitness programma’s. Om écht goed af te kunnen vallen en slank te kunnen blijven, moet je het probleem van binnen aanpakken. Zo zul je ook veel minder snel last krijgen van een terugval, want je blijft jezelf van binnen. Hou ook rekening met je leefstijl. Hoe meer je beweegt, hoe meer je nodig hebt. Hoe passiever je leefstijl, hoe minder energie je lichaam hoeft te hebben. Acupunctuur zal hier weinig tot geen verschil meer maken.

Het perfecte stappenplan

Op nummer één staat natuurlijk afvallen. Een net zo belangrijke prioriteit is niet weer zwaarder worden. Om dit te kunnen realiseren, kun je het zogenaamde drie stappen plan volgen. De eerste stap is het ondergaan van acupunctuur, vervolgens pas je je dieet aan en volg je nog altijd acupunctuur, de derde stap voeg je Chinese kruiden toe aan stap twee. Er zijn maar weinig mensen bij wie dit niet resulteert in het verliezen van gewicht. Het mooie aan dit stappenplan is dat je ook bijna niet meer zwaarder wordt hierna. Vergeet je ook niet te bewegen? Dit hoeft echt geen topsport te zijn; een half uur per dag bewegen is al genoeg.

Zie jij het zitten om af te vallen door middel van acupunctuur? Ongetwijfeld zitten er specialisten bij je in de buurt, waar je langs kunt lopen voor vrijblijvende informatie. Ook kun je via je huisarts gaan, indien er sprake is van zwaar overgewicht. Een bijkomend voordeel is dat de meeste verzekeringsmaatschappijen deze behandeling gedeeltelijk of volledig vergoeden. Zo zijn je Meridianen niet het enige wat in evenwicht komt, maar blijft ook je portemonnee in evenwicht, terwijl je weegschaal ook evenwichtig is of zelfs steeds verder naar beneden wijst. Heb jij alles al geprobeerd om die platte buik terug te krijgen? Dan is dit een alternatieve methode die je zeker eens moet proberen!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *