website statistics

Gezond met Groene Smoothies

Een tekort aan mineralen en vitaminen in je lichaam kan al snel leiden tot veel verschillende klachten, hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan constante hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, weinig energie, moeilijk slapen, overgewicht.

Vaak zijn veel van deze problemen op te lossen door een verandering door te voeren in ons eet patroon. En het mooie is dat je hiervoor helemaal geen keukenprins hoeft te zijn.

Met hele simpele groene smoothies kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je dagelijks voldoende gezonde voeding binnenkrijgt.

In groente als spinazie en andijvie zitten veel ingrediënten die belangrijk zijn voor het lichaam, en met een smoothie kun je ervoor zorgen dat ze ook nog eens heel lekker smaken.

Door bijvoorbeeld fruit toe te voegen kun je heerlijke smoothies maken. En al vrij snel zul je merken dat je lekkerder in je vel zit en meer energie heeft.

Smoothie Recepten

Maar iemand die je daar veel meer over kan vertellen is Marjolijn Verkaik, die heeft speciaal een website opgezet over het maken van Groene smoothies met onder andere een recepten boek, voor meer informatie verwijzen we je graag door naar deze website:

Smoothie Receptenbijbel >>

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *