website statistics

7+ Simpele Eettips Tegen Een Opgeblazen Buik

Er zijn al veel tips gegeven op plattebuik.nl over het gewenste platte buikje, maar nu een aantal voeding tips die je niet zo vaak hoort, maar daarom niet minder belangrijk zijn!

Ze gaan vooral over een opgeblazen gevoel in je maag, waardoor je er dikker uit kan zien.

Hier zijn de tips:

Tip 1: Minder zout

Zout houdt water vast. Eten dat erg zout is zal er voor zorgen dat je lichaam meer vocht opslaat. Zo heb je een boller buikje en extra gewicht. Als je minder zout eet kun je op korte termijn gelijk een dunnere buik krijgen. Daarnaast is het ook niet gezond om veel zout te eten, dit is slecht voor je bloeddruk, dit los je dus ook gelijk om door minder zout te eten!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Tip 2: Geen Rauwe voeding

Rauw eten is moeilijk te verteren, het kost veel plaats bij de spijsvertering, daardoor krijg je een opgeblazen buik. Gekookt eten bevat net zoveel goede stoffen als rauwe, kies dus het liefst voor gekookt.

Tip 3: Niet te veel kool

Kool zorgt voor de aanmaak van veel gassen, waardoor je een opgeblazen buik krijgt. Het is natuurlijk wel gezond, maar eet er niet te veel van!

Tip 4: Spicy food

Wanneer je erg scherp eet, wordt er meer maagzuur aangemaakt om dit eten te verteren. Op deze manier kan je buikje dikker lijken.

Tip 5: Kauwgom kauwen

Van kauwgom kun je een opgeblazen buik krijgen, er komt bij het kauwen veel zuurstof mee naar binnen. Overigens kan kauwgom wel weer heel goed helpen tegen honger!

Tip 6: Bubbel drankjes

Koolzuurhoudende drankjes zorgen voor een opgeblazen gevoel.

Tip 7: Vet

Van vet wordt je dikker, maar daarnaast is het ook nog moeilijk verteerbaar, hierdoor zal gas zich opstapelen in het spijsverteringsstelsel, en dus weer zorgen voor een opgeblazen gevoel.

Tip 8: Suikervervangers

Suikerververvangers als Xylitol en maltiol worden niet opgenomen door het spijsverteringsstelsel en veroorzaken zo gas en een opgeblazen gevoel!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *