website statistics

Ongezond eten uit verveling

We weten allemaal dat ongezond eten niet goed voor ons is, maar toch doen we het. Dieetsite valtaf.nl vroeg zich af waarom we toch ongezond voeding, als koekjes, chocolade en ijsjes, tot ons blijven nemen. Uit het onderzoek blijkt dat in 60% van de gevallen de greep naar het slechte voedsel voortkomt uit verveling, 33% van de gevallen wordt veroorzaakt door stress.

Verdere resultaten uit het onderzoek zijn: 93% van de mensen heeft vaak spijt van de vreetbui, om te compenseren proberen ze de rest van de dag gezond te eten, maar bij 20% van de ondervraagde lukt dit ook niet, ze hebben erg veel moeite met stoppen, of ze snoepen door omdat deze dag toch al verloren is, en dat ze vanaf morgen echt hun leven beteren.

Eten is zo’n gewoonte geworden in onze maatschappij, dat het moeilijk is om niet te eten als je wilt afvallen. Bij de film eet je popcorn of chips, op een terrasje neem je een lekkernijtje erbij. Deze gewoonten zijn erg moeilijk af te leren. Maar dit is wel belangrijk wanneer je wilt afvallen!

Wat zijn de dieet tips die we kunnen leren uit het onderzoek? Zorg ervoor dat je nooit verveeld bent op een dag en geen stress hebt. Geen gemakkelijk opgave natuurlijk. Probeer er in ieder geval te letten dat je niet uit gewoonte eet, of vermijdt tijdelijk gelegenheden waar je weet dat je in de gelegenheid komt om ongezond te eten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *