website statistics

5 Tips over Hoe Je Snel Kan Afvallen met Resultaat

Het zal iedereen bekend voorkomen. ’s Winters lekker op de bank, vroeg donker, gezelligheid nu het buiten koud is. De plannen voor de zomer zijn al gemaakt, maar dat lijkt nog mijlenver weg. Totdat je je ineens realiseert dat de vakantie over een aantal weken al aanbreekt. Hartstikke fijn, maar je hebt nog wel wat werk te doen voor je in bikini naar het strand kan. Paniek? Nee hoor. Met deze tips ben je zo bikini-proof.

Ik zal je vast voorbereiden, dit gaat geen makkie worden. Om snel gewicht te verliezen, moet je streng voor jezelf zijn. Dat betekent een heleboel dingen niet, maar ook een heleboel dingen wel. Als je jezelf positief instelt en denkt aan het doel dat je wil behalen, zal het niet moeilijk zijn om te zien wat je wél mag, in plaats van wat je niet mag. Hoe kan je snel afvallen? Je leest het hier!

Verban koolhydraten en suiker

Vanaf nu, het moment dat je dit leest, stop je met het eten van koolhydraten en suiker. Koolhydraten worden omgezet tot enkelvoudige suikers. Wanneer dit in je bloed terecht komt, zorgt het lichaam ervoor dat het insulineniveau stijgt. De lichaamsvetverbranding wordt hiermee gestopt. Probleem, dat is niet de bedoeling.

Voorbeelden van koolhydraten zijn alcohol, granen, suiker, zetmeel en lactose. En dat zit vaker in producten dan je denkt. Wit brood, een stuk pizza, pasta en aardappels zijn allen zeer rijk aan koolhydraten. Een granenreep gezond? Kijk maar eens op de verpakking hoeveel koolhydraten hier in zitten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over koekjes en chips. De komende weken zijn koolhydraten en suikers dus echt een no go area.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Geef je lichaam te eten

Goed, je weet nu wat je absoluut niet mag eten. We vertellen je nu wat je wél mag. De basisregel is simpel. Geef je lichaam de stoffen die het nodig heeft. Je mag meer eten dan je denkt. Om te beginnen mag je zoveel groenten eten als je zelf wilt. Daarnaast zijn fruit, zaden, noten, eieren en gezonde vetten (te vinden in onder andere avocado en vis) goede aanvullingen op een gebalanceerd voedingspatroon. Noten, eieren en zaden bevatten veel eiwitten en goede vetten die je helpen af te vallen. Wees ook hier zuinig mee, ondanks dat ze veel goede stoffen bevatten, zijn ze ook rijk aan energie, en dat wil je juist voorkomen.

Toch is het goed deze voedingsbronnen toe te voegen aan je eetpatroon. Ze zorgen voor sterke spieren, die je nodig hebt tijdens het sporten. Als je onthoudt dat eiwitten en goede vetten je helpen bij het afvallen en koolhydraten dit proces remmen, ben je al een heel eind. Drink veel water en thee, deze zullen de afvalstoffen snel afvoeren. Precies wat je nodig hebt.

Bewegen

Wil je in korte tijd veel kilo’s kwijt, dan is er geen ontkomen aan. Je moet bewegen om energie te verbranden. Afvallen is voor 70% afhankelijk van eten, en 30% van lichaamsbeweging. Hoewel het dus belangrijker lijkt om verstandig te eten, is het ook van belang om erbij te bewegen. Het een kan niet zonder het ander. Helaas brengen we tegenwoordig veel van onze tijd zittend door. Ons lichaam is hier niet op ingesteld. We waren de afgelopen duizenden jaren continu in beweging en pas sinds enkele tientallen jaren is dit plotseling veranderd. Ook waren we vroeger goed aan het eten. De voeding toen bestond voornamelijk uit  vetten, groenten en eiwitten. Toen waren er nog geen geraffineerde suikers en koolhydraten!

Goed, misschien sportte je al, misschien ga je daar nu mee beginnen. Hoe dan ook, vanaf nu ga je nóg meer sporten dan je al deed. Niet zozeer langer, maar wel intensiever en meerdere keren per week. Pak je de auto naar je werk maar kun je eigenlijk ook makkelijk fietsen? Doe dat dan! Ook kun je de auto verderop parkeren, zodat je wel naar huis moet lopen. Geen tijd? O, jawel. Iedereen heeft vierentwintig uur in een dag. Als je maar wil!

Sporten

Oké, het kost misschien even wat moeite om je nieuwe leven op orde te krijgen. Je moet je voedingspatroon omgooien en goed gaan plannen, zodat je meer lichaamsbeweging krijgt dan dat je al had. Ga ’s ochtends voor je werk eens een half uurtje zwemmen. Als je daarna nog op de fiets naar je werk gaat ook, heb je al twee derde van de triatlon er op zitten nog voor je werkdag begonnen is!

Als je echt snel wilt afvallen, begin dan met korte, intensieve inspanning. Je hebt er geen sportschool voor nodig, het kan ook buiten of zelfs online! Er zijn tegenwoordig duizenden filmpjes op internet te vinden waarin oefeningen worden voorgedaan en waarin je binnen een kwartier behoorlijk wat calorieën hebt verbrand en je hart flink hebt laten pompen. Ook kun je jezelf uitdagen door naar buiten te gaan en bijvoorbeeld zes keer dertig seconden zo hard te rennen als je kunt, afgewisseld met een wat rustiger tempo. Ga desnoods met een vriend(in), zodat je elkaar kunt stimuleren.

Denk je dat je meer stokken achter de deur nodig hebt? Vraag dan advies aan een goede sportschoolinstructeur. Hij kan je helpen een schema te maken en reële doelen te stellen. Ook kun je bij hem terecht voor voedingsadviezen en zal het je helpen naar de sportschool te gaan, omdat er iemand is die op je wacht.

Geef niet op

Natuurlijk, het is het leukst als je onbezorgd door het leven kunt fietsen. Dat je nergens op hoeft te letten en alleen hoeft te sporten als je daar zin in hebt. Maar bekijk het ook eens van de andere kant. Zou je dan trots zijn op jezelf? Maak voor jezelf een schema met wat je de komende week gaat eten. Maak een boodschappenlijstje en houd je hier aan. Als je het niet in huis hebt, kun je het ook niet eten. Begin met sporten en laat je nergens door tegenhouden. Weeg je eens in de week en schrijf het resultaat op. Wat zal je na een paar weken trots zijn op jezelf!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *