website statistics

Op een gezonde manier afvallen

Jaarlijks starten er duizenden, misschien wel miljoenen, met lijnen. Dat is ook niet verwonderlijk, want u hoort er overal over. Allerlei verschillende diëten springen als bloembollen uit de grond.

Uit onderzoek is gebleken dat zeker de helft ongezond lijnt. Het is juist ontzettend belangrijk om uw lichaam zo gezond mogelijk te houden. Veel diëten maken uw lichaam alleen maar zieker.

Er zijn bijvoorbeeld diëten die u laten stoppen met eten van bepaalde voedingstoffen. Dit behoort tot één van de slechtste dingen die er zijn. Deze voedingstoffen bestaan er niet voor niets en die heeft u dan ook echt nodig om goed te kunnen functioneren.

Diëten bij Jongeren

Vooral onder jongeren wordt er slecht gelijnd. In de puberteit worden veel jongeren erg onzeker, vooral meisjes, en beginnen met lijnen. Toch gebeurt dit vaak niet goed en slaan veel jongeren door in het lijnen.

Zij kunnen heel snel eetstoornissen ontwikkelen. Denk hierbij aan Boulimie, Anorexia en zelfs BED. In deze tijd is het belangrijk dat ze goed in de gaten worden gehouden. Ze mogen best lijnen, maar onder controle. Als ouder is het belangrijk om dit ter sprake te brengen met uw puber. Leg hem of haar de feiten uit van gezond lijnen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Te lang door eten

Het is belangrijk om te stoppen met eten als u echt vol zit. Veel mensen hebben geleerd om van jong af aan hun bord leeg te eten, dit is netjes. Toch is dit vaak niet gezond. Sommige mensen eten net zolang door totdat ze echt bomvol zitten, niet totdat ze verzadigd zijn.

Dit is echt funest voor een dieet. Er zijn ook veel mensen die niet op tijd voelen dat ze vol zitten. Ze eten zo snel dat hun hersens niet kunnen aangeven dat het genoeg is geweest. Uw hersens hebben enige tijd nodig om te verwerken dat u vol zit. Als u langzaam eet, zult u ook merken dat u sneller vol bent. Hierdoor eet u niet alleen minder, maar is het ook één stuk gezelliger voor uw tafelgenootjes.

Blijf eten

Ga niet heel veel minder eten en maaltijden overslaan. Sommige mensen beperken zich opeens tot maar één maaltijd per dag of eten van alles maar één hapje. Maaltijden overslaan is erg slecht voor uw lichaam. Meestal komt u hierdoor juist aan.

Heel weinig eten is niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar ook voor uw geest. Uw lichaam heeft elke dag bepaalde voedingstoffen nodig. Zonder deze voedingstoffen kunt u niet goed functioneren. U kunt heel moe gaan worden en sneller ziek worden. Misschien valt u in het begin wel wat af, maar dit is maar van tijdelijke duur.

Water

Tijdens het afvallen is het belangrijk om zoveel mogelijk water te drinken. Water is in ieder geval goed voor uw lichaam, bijvoorbeeld voor uw spijsvertering. Maar ook tijdens het afvallen kan het erg helpen. Het geeft u een verzadigd gevoel en u zult minder snel vocht vasthouden.

[adsense]

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *