website statistics

Tips voor dunnere benen

De meeste mensen denken dat afvallen er gelijk voor zorgt dat ze ook strakkere lichaamsvormen krijgen. Het resultaat is vaak wat teleurstellend. Dit is dan ook niet zo gek, want enkel wat lichaamsgewicht verliezen zorgt er niet automatisch voor dat het ook op bepaalde plekken weggaat. Zelfs als het vet op plaatsen weggaat is er nog een kans dat de plekken waar je het wilt juist onberoerd blijven. Voor veel mensen behoren dunne benen tot het ideale modelbeeld. Maar hoe krijg je dunnere benen? Wij hebben een paar tips voor jou op een rijtje gezet.

benenEr zijn genoeg mensen die het veels te drastisch aanpakken. Ze gaan van de één op de andere dag opeens 2000 calorieën minder eten of sporten gelijk 3 uur achter elkaar. Dit is gewoon te veel van het goede en zorgt voor het tegenovergestelde effect. Het lichaam begrijpt het niet meer en gaat andere reserves aantasten. Hierdoor val je vaak juist een stuk minder af en is het vaak van korte duur. Het zogeheten jojo-effect treedt dan al snel op. Om goed af te vallen en een strak lichaam te krijgen is het belangrijk om rustig op te bouwen. Ook bij het krijgen van slanke benen is dit de truc naar het succes.

De sportschool is wel één van de belangrijkste plekken waar je moet zijn als het draait om dunnere benen te krijgen. Misschien is het handig om de kostbare uurtjes die je met je neus in de koelkast besteedt in te ruilen voor een uurtje sportschool. Het handige van een sportschool is dat er altijd een coach is waar je op terug kan vallen en dat je om tips kunt vragen. Hierdoor bouw je meer motivatie op.

Het is heel belangrijk om oefeningen te doen met zware gewichten. Zware gewichten zijn een prima hulpmiddel voor vrouwen die dunnere benen willen hebben. Je kunt eventueel samen met een sportcoach bepaalde oefeningen uitstippelen, waarbij je gebruikt maakt van zware gewichten.

Drink veel water. Dit is een tip die bijna in elk dieet voorkomt, maar het kan ook helpen om strakker in je vel te gaan zitten. Zo ook bij het krijgen van slankere benen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Tips voor dunnere benen"

  1. Astrid says:

    Ik ben niet sterk genoeg om het vol te houden.Toch wil ik graag afvallen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *