website statistics

Hoe kun je snel afslanken? De weg naar een platte buik

Stel je eens voor: na een nachtje slapen, wordt je de volgende ochtend wakker en na één blik op de spiegel te hebben geworpen, heb je een lichaam gekregen waar je stil van wordt. Strakke buikspieren tekenen zich af op je platte buik en je benen hebben van die mooie lijnen die spieren voorstellen. Hoe heerlijk zou het zijn om van de ene op de andere dag slank te zijn en je niet meer druk te maken om overtollige kilo’s. Wat een fantasie. Als dit sprookje toch eens echt kon zijn, maar helaas. Niemand wordt van de ene op de andere dag wakker met een afgeslankt lichaam. Afvallen is geen proces wat binnen een paar dagen kan gebeuren. Afvallen kost tijd. En energie. Maar zo’n proces zorgt er wel voor dat je uiteindelijk toch in de spiegel kunt kijken en je droom waarheid ziet worden. Een slank lichaam met mooie rondingen of grote spieren.

Afvallen kost dus tijd. Binnen enkele dagen 10 kilo afvallen, is geen gezonde optie. Natuurlijk is het wel mogelijk, maar of je dit zou moeten willen, is iets anders. Dit betekent niet dat je niet binnen korte tijd een aantal kilo’s kwijt kunt raken. Snel afslanken is zeker mogelijk. Er zijn allerlei manieren te vinden om op korte termijn de nodige kilo’s kwijt te raken.

Een platte buik

Een platte buik is iets waar veel vrouwen alleen maar van dromen. Wat heel erg frustrerend is, is dat mannen makkelijker een platte buik kunnen krijgen van vrouwen. Vrouwen hebben van nature al wat meer vet op bepaalde plaatsen, dit is nu eenmaal biologisch vastgesteld. Op bepaalde momenten kan dit heel fijn zijn, bijvoorbeeld wanneer vrouwen zwanger worden, maar op andere momenten zouden vrouwen dus wel die platte buik willen hebben. Niks geen randjes meer boven je broek en weg met een opbollend buikje. De meeste kledingstukken staan vaak veel charmanter wanneer je dat buikje hebt weggewerkt. Natuurlijk kan een buikje wel iets platter gemaakt worden met behulp van bepaalde onderkleding, maar het zou toch veel fijner zijn wanneer je dit niet meer nodig hebt en gewoon die mooie jurk of strak T-shirt aan kunt trekken zonder je zorgen te maken over een klein buikje.

Om je buikspieren zichtbaar te maken, dient je vetpercentage behoorlijk laag te zijn. Zo mogen mannen een vetpercentage hebben van ongeveer 8%, terwijl vrouwen een percentage van 14% aan moeten houden. Een gezond vetpercentage ligt vaak iets hoger, maar dit komt omdat de meeste mensen geen sixpack hebben. Om echt die blokjes duidelijk naar de oppervlakte te brengen, moet vrijwel al het vet van je buik verdwenen zijn. De meest ideale manier om dit buikvet zo laag mogelijk te houden, is door voldoende te bewegen. Het vet vliegt er immers niet zomaar vanaf! Bewegen, bewegen en nog eens bewegen. Het kan je wellicht vermoeiend in de oren klinken, maar niets is minder waar. Bewegen kan een uitermate leuke hobby worden indien je kiest voor een leuke en ontspannen manier van bewegen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Bewegen als hobby

Je kunt op allerlei manieren aan sport doen om dat platte buikje te krijgen. Waar de een wellicht enthousiast wordt van hardlopen (binnen of buiten), zal een ander liever een rondje gaan fietsen. De keuze is reuze! De gouden regel is dat je minstens drie keer in de week intensief aan sport moet doen om je lichaam in balans te krijgen. Met één keer in de week sporten red je het niet. Een platte buik vergt immers wat discipline. Er zijn een aantal sporten die extra bijdragen aan een platte buik. Zo is hardlopen, fietsen en tennissen uitstekend om dat wasbordje te creëren. Ook zwemmen is goed voor je lichaam. Op deze manier train je niet alleen je buik, maar wordt ook de rest van je lichaam aangesproken. En dat is belangrijk wanneer je af wilt vallen en een platte buik wilt krijgen.

Plaatselijk afvallen is eigenlijk een fabeltje. Vaak is juist het tegenovergestelde waar. Meestal val je eerst op plekken af waar je niet af wilt vallen. Dat hoort nu eenmaal bij het proces. Door intensief te bewegen val je over je hele lichaam af. Je kunt immers niet verwachten een sixpack te creëren terwijl je nog altijd veel vet rond je lichaam hebt zitten. Wanneer je geleidelijk afvalt, zal je zien dat die platte buik zeker dichterbij komt. Na een aantal weken merk je al duidelijk verschil. Sporten kun je zowel buiten als binnen doen. In de zomer is het heerlijk om buiten te sporten. Niet alleen kun je genieten van de frisse lucht, maar in het zonnetje word je ook nog eens egaal bruin! Twee in één dus. Op dagen dat het regent of echt te koud is om buiten je beweging te pakken, kan je naar de sportschool gaan. Hier zijn allerlei apparaten te vinden om je lichaam mee te trainen.

Combinatie cardio en kracht

Een combinatie van cardio en kracht werkt het beste. Met alleen hardlopen of zwemmen val je natuurlijk wel af, maar het duurt wel iets langer. Wanneer je ook nog krachtoefeningen gaat doen, val je niet alleen stukken sneller af, maar wordt je lichaam ook nog eens sneller strak. Voor een platte buik is het handig om je buik extra te trainen met bepaalde kracht-oefeningen. Deze kun je zowel in de sportschool als thuis doen. In de sportschool kun je eenvoudig het gewicht aanpassen. Thuis zal je hier wat hulpmiddelen bij moeten zoeken. Wanneer je thuis aan de slag gaat, zijn er verschillende buikoefeningen die allemaal bijdragen aan een platte buik. Zo zijn crunches al eeuwenoud, maar nog altijd een succesvolle methode om een platte buik te krijgen. Hier kan je allerlei variaties op verzinnen, zodat je ook de andere delen van je buik kunt trainen. Een overall oefening is belangrijk om slank te worden. Op het internet zijn talloze oefeningen te vinden die je kunt proberen en die zeker effect hebben. Voeg eventueel wat gewichten toe om het zwaarder en leuk te maken en hoppa, die platte buik komt al sneller dichterbij dan je denkt!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *