RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] Hoe Krijg ik die Strakke Buik Tegen de Zomer Periode ? - Platte buik

Hoe Krijg ik die Strakke Buik Tegen de Zomer Periode ?

Het fenomeen van een strakke buik doet heel wat stof opwaaien, het is het ideaal beeld voor de zomer wanneer het lekker warm is je in ontbloot bovenlijf of bikini kan rondlopen.

Er zijn altijd mensen die beginnen te diëten vanaf de maanden februari, maart, mei om tegen juli en augustus er zo strak mogelijk uit te zien. Ik ben dan ook van mening dat het niet alleen voor die periode hoeft, het jaar lang door een strakke buik zou voor iedereen het ideaal beeld moeten zijn.

Ik heb in het verleden zelf een tijd met overgewicht gekampt en er stoorde me niets meer dan het aantrekken van een broek, T-shirt of hemd en dat dit niet comfortabel maar eerder spannend zat.

Een strakke buik krijg je door doorzetting

Het mentale aspect van diëten wordt wel eens zwaar onderschat, een strakke buik krijg je alleen door moeite en doorzetting. Het eindresultaat is dan ook afhankelijk van je eigen inbreng en hoever je hierin wil gaan.

Bijkomende wanneer je dan toch dat punt hebt bereikt van een strakke buik, dan zie je ook wel eens het jojo-effect optreden, dan is het aan jouw om toch te blijven doorzetten, een constante aanpassing en aanhouding van je levens- en voedingspatroon zijn hier aan de orde.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Wat helpt in mindere maten of totaal niet ?

Allicht zijn er heel veel van onze lezers die al geprobeerd hebben om een strakke buik te krijgen, maar onder deze lezers zal er ook zeker 60% zijn die zijn terug gevallen op hun oude gewoonte en hun strakke buik hebben ingeruild voor een winterdonsje.

Volgende punten kunnen helpen maar indien verkeerd geïnterpreteerd, kunnen deze ook totaal niet helpen:

  • Minder eten
  • Fitnessen
  • Light producten

Voornemens die je niet kan inlossen

Er zijn tal van mensen die willen afvallen op korte termijn, ik kan je meegeven dat dit in 75% van de gevallen de slechte manier is om die kilo’s kwijt te spelen, afvallen is op lange termijn vele malen interessanter en je hoeft op die korte termijn niet zo’n drastische aanpassingen in je leven door te voeren.

Fitness daar en tegen is volgens mij wel een hulpmiddel om af te vallen, maar vele mensen falen hierin omdat ze wederom om korte termijn geen zichtbaar resultaat zien.

Wanneer al deze factoren negatief overkomen, zal je mentaal al niet meer al te fris zitten om nog te diëten voor die strakke buik, vele stoppen hier en zien de kilo’s er in enkele weken weer bijkomen.

Pas je levens- en voedingspatroon aan

Echter is er hoop voor diegene die reeds geprobeerd hebben om een strakke buik te krijgen en diegene die nog niet geprobeerd hebben, die gaan we nu adviseren hoe je dit best kan aanpakken door slechts enkele aanpassingen binnen je eten en leven.

Suikers en koolhydraten zijn de boosdoeners onder het diëten, wanneer je deze vervangt door onder andere groenten en fruit dan ga al direct de dikmakers uit je voeding verwijderen.

Je vraagt je misschien af, is het dan allemaal nog wel lekker, je kan perfect lekkere gerechten klaar maken met alleen groenten en mager vlees, je hoort me niet zeggen dat je de koolhydraten compleet moet verwijderen, af en toe een zondigen moet kunnen maar hou hier wel rekening mee.

Anderzijds is diëten enkel en alleen maar een gewoonte, in het begin is het misschien aan te raden om streng te zijn tegen over je voeding, maar op termijn is het een kwestie van gewoonte om gezond te leven.

Een dagelijkse routine waarin je gezond eten en sporten combineert zal je enkel en alleen maar een positief eindresultaat opleveren. Een goed begin is altijd een goede basis, aan jouw om dit vol te houden.

Een strakke buik krijgen moet leuk blijven

Diëten moet je niet met tegenzin doen, ik heb al vele malen ervaren en gehoord dat wanneer je dit doet je altijd minder efficiënt zal afvallen en dan ook niet de nodige kilo’s zal kwijt raken.

Afvallen moet leuk blijven, je moet met volle enthousiasme gaan sporten en dan met volle teugen genieten van een lekker gezond avondmaal, wanneer dit allemaal mentaal niet goed zit zal di echt geen fijn gevoel geven. Je moet immers voldoening uit je werk halen, anders is het onmogelijk vol te houden.

Ontdek de geheimen voor een sexy, slank & strak lichaam

Richard Ridder heeft een gloednieuwe en moderne aanpak ontwikkeld om die perfecte platte en strakke buik te krijgen. Dit is echt een aanrader!

Bekijk zijn effectieve manier van afvallen:

Vet Verbrand Geheimen Risicovrij Uitproberen

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *