website statistics

Snel vermageren? Alle Tips en Trucs voor Snel Resultaat

Een jong en strak lichaam, dat willen we allemaal. Toch zijn we niet allemaal gezegend met een lichaam à la Beyonce of Vin Diesel. Maar laten we eerlijk wezen: zij zijn echt niet zo geboren. Door constant op de bank te zitten, krijg je echt geen goddelijk lichaam.

Een strak en gestroomlijnd lichaam komt niet vanzelf. Natuurlijk zijn we van nature slank geboren, maar in de loop der jaren zijn er zo ontzettend veel verleidingen op de markt gekomen dat we onze platte buik wel vaarwel hebben kunnen zeggen. Toch is het niet te laat. Met een beetje wilskracht en een gezond voedingspatroon kan ook jij vermageren en die overtollige kilo’s kwijtraken!

Alarm

Vlak na de zomervakantie vallen we meestal weer in ons vaste patroon van minder sporten en lekker eten. Er komen immers weer volop feestdagen aan en met Kerst en Oud en Nieuw gaan we zeker niet bezuinigen op ons voedsel. Een drankje hier, een snackje daar. Het kan allemaal. Tot we ons ineens realiseren dat de volgende zomer er weer aankomt en we in januari massaal in paniek raken om weer in vorm te raken voor de zomer. En dit het moment waarop we alarm slaan en onze toevlucht nemen tot radicale oplossingen om maar zo slank mogelijk over het strand te lopen.

Zo gaan velen over tot een crashdieet in de hoop om binnen korte tijd een aantal kilo’s kwijt te raken. En dat lijkt in het begin zeker te werken. Tot je ontdekt dat je na deze korte periode in razendsnel tempo weer aankomt. Je kunt je lichaam immers niet in de slaapstand zetten zonder daar de gevolgen van te merken. Een crashdieet is dan ook zeker uit den boze. Wat je wel moet doen om te vermageren? Dat lees je hier!

 

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Alles met mate

Vermageren is geen kwestie van simpelweg lekkere dingen laten staan en een keer in de week naar de sportschool gaan. Het is daarnaast ook geen lijdensweg. Je kan het afslankproces zo leuk maken als je zelf wilt. Wie zegt dat je uren moet gaan hardlopen buiten? Wie heeft je verteld dat je nooit meer een zakje friet mag eten? Allemaal nutteloze uitspraken waar we niets aan hebben en die zeker niet bijdragen aan het afslankproces. We willen immers niet alles overboord gooien om slank te worden. Wanneer je aan het vermageren bent, mag je heus een keertje iets lekkers eten. Zolang het maar met mate gaat. Daar draait het om. Alles met mate.

Dat geldt niet alleen voor je voeding, maar ook voor sporten. Wanneer je lichaam niet gewend is om te sporten, moet je niet ineens fanatiek 7 dagen in de week naar de sportschool gaan. Niet alleen ben je het sporten binnen de kortste keren beu, maar ook zal je lichaam op den duur aangeven dat het teveel wordt. Je spieren overbelasten is geen goede zaak. Je zult zien dat je spieren dit niet volhouden en dat je zelfs last kunt krijgen. Ook zal je zo’n strak sportschema niet eeuwig vol kunnen houden. Je hebt immers nog andere zaken naast het sporten. Het is niet de bedoeling dat je alles overboord gooit om af te vallen. Je kunt namelijk prima wat kilo’s afvallen naast je gewone leven. Er is alleen wat aanpassing nodig.

 

Een eetdagboek bijhouden

Eén van de belangrijkste dingen die aangepast dienen te worden, is je voedingspatroon. Je wilt immers niet voor niets van je overtollige kilo’s af. Die kilo’s zijn er niet uit zichzelf aangekomen. Het is dan ook belangrijk om inzicht te krijgen in wat je eet. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om een eetdagboek bij te houden.

Je schrijft simpelweg alles op wat je die dag eet en drinkt en kunt zo na een week kijken hoeveel je per dag binnen krijgt. Waarschijnlijk denk je dat het wel meevalt, maar stiekem kan het toch best tegenvallen. Probeer het maar eens. Door dit overzicht kun je ook eenvoudig zien waar je valkuilen zijn. Zo zijn er misschien voedingsstoffen die je extreem vaak nuttigt of kan het zijn dat je op bepaalde tijdstippen altijd de verkeerde dingen eet. Door je te verdiepen in je voedingspatroon kun je vaak al een enorme verandering teweegbrengen. Je kunt er immers simpelweg iets aan doen!

Aanpassingen in bewegingspatroon

Je voedingspatroon aanpassen is slechts één ding. Waarschijnlijk zal je hiermee al enig resultaat bereiken, maar om intensiever af te vallen, zal je toch echt andere dingen aan moeten passen. Met alleen gezonde voeding red je het niet. Vermageren staat en valt met beweging. Zonder de nodige beweging zal je nooit dat strakke lichaam krijgen waarvan je droomt. Spieren moeten immers aan het werk gezet worden om zichtbaar te worden. Pas dan komt dat strakke buikje tevoorschijn. Sporten houdt je daarentegen jong en gezond.

Een duur abonnement afsluiten bij de sportschool is heus niet nodig om aan voldoende beweging te komen. En zelfs wanneer er geen sportschool bij je in de buurt zit, kun je eenvoudig thuis beweging creëren. Vaak valt er in je dagelijkse patroon al veel aan te passen. Zo is een keertje op de fiets naar je werk echt geen boosdoener. En wat vaker de trap nemen in plaats van de lift kan ook al helpen. En wil je nu echt graag billen zoals J. Lo? Train dan ook je bilspieren. Dit kun je heel simpel stiekem doen achter je bureau. Gewoon even aanspannen die billen en je bent al bezig. Toch zijn dit de kleine dingen. Voor een echter verandering zal je toch echt iets fanatieker moeten worden. Maar waar kun je dan allemaal aan denken?

Wanneer het lekker weer is, kun je bijvoorbeeld een rondje gaan hardlopen in de buurt. Er is vast wel een mooi park of een leuke looproute vlakbij huis. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je ook nog eens extra vitamine D krijgt door de zon! Ben je niet zo’n hardlooptype? Geen probleem. Vaak heb je allerlei attributen in huis liggen die je mooi kunt gebruiken. Zo is een springtouw erg handig. Door iedere dag minstens 10 minuten touwtje te springen, ben je erg intensief bezig. En wanneer je dan verschillende sprongen doet en geregeld je benen afwisselt, train je meerdere spiergroepen. Velen hebben daarnaast wellicht een paar skeelers in de schuur staan. Ook skeeleren is enorm goed voor je lichaam! Door daarnaast nog oefeningen te doen die zich specifiek richten op bepaalde delen van je lichaam, kun je binnen no time een mooi strak lichaam kweken!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *