website statistics

Hoe kun je heel snel afvallen? Lees precies wat je moet eten

Natuurlijk wil iedereen wel een pondje of meer kwijt. Gewoon, om er net even iets mooier uit te zien. Soms is er echter een gelegenheid waarbij het goed van pas komt dat je binnen een paar weken even wat kilo’s kwijt bent. Moeilijk? Nee. Heb je er discipline voor nodig? Ja. Maar niets is onmogelijk, als je jezelf maar een doel voor ogen stelt.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat voor blijvend gewichtsverlies je het beste langzaam kunt afvallen. Maar wat als je over drie weken een belangrijke gebeurtenis hebt, waarbij je die jurk wilt dragen waar je eigenlijk nét iets te zwaar voor bent? Heb je dan zin om een nieuwe jurk te kopen? Welnee. Even een paar weken afzien, en je zal heel snel afvallen.

Verpakkingen lezen

Tegenwoordig zie je door alle nieuwe diëten het spreekwoordelijke bos niet meer. Of je nu op Sonja vertrouwt, liever punten telt met de Weight Watchers of het favoriete dieet van prinses Kate volgt, feit blijft dat als je gewicht wilt verliezen, dat je dan meer calorieën moet verbranden dan dat je binnen krijgt. Dus, dat ga je doen. Hierbij zal een gouden regel je helpen: vermijd koolhydraten en suiker.

Het is heel eenvoudig om suiker uit je leven te bannen, want iedereen weet globaal wel in welke producten suiker voor komt. Vanaf nu zijn koekjes, snoep en suikerklontjes voor in de thee absoluut verboden. Niet alleen is dit beter voor de lijn, ook zal je algemene gezondheid hier behoorlijk van opknappen. Het schrappen van koolhydraten zal iets minder makkelijk gaan, want veel producten bevatten veel koolhydraten. Schrap de komende weken in ieder geval alle pasta, brood, bonen, granen en rijst. We zeiden dat het lastig zou worden! Maar niets is onmogelijk. Het hangt allemaal af van zelfdiscipline. Tip voor in de supermarkt: check de verpakkingen van producten die je koopt. Maar vooral: maak je eigen maaltijden. Zo weet je wat je kookt en zitten er geen verborgen vetten en koolhydraten in.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Ontbijt

Nu je jezelf de komende weken aan een behoorlijk strakke planning zet, maak het jezelf dan zo makkelijk mogelijk. Stel een lijst op van dingen die je wél mag. Neem bijvoorbeeld het ontbijt. Je maakt in een handomdraai de heerlijkste smoothies met de blender. Niet alleen is dit super gezond en voed je je lichaam, maar het geeft je ook urenlang een vol gevoel. En het makkelijke is, je kunt een smoothie maken van alles wat je maar wil. Je zal merken dat alle soorten groenten en fruit goede combinaties zijn. Als je ’s ochtends veel ingrediënten tot een lekker sapje mixt, neem dan een groot glas zodat het je ochtendtrek goed vult. Het overgebleven sap zet je in de koelkast, zo stil je de trek op de moeilijke momenten. Want die zullen ongetwijfeld komen. Maak na je drinkontbijt een flinke wandeling of leef je uit in de sportschool. Wedden dat je zo meer calorieën verbrandt dan je hebt binnen gekregen vandaag?

Lunch

Je hebt het gehaald, het is tijd om te lunchen. Voor de lunch kun je jezelf trakteren op een lekkere gevulde soep. Linzen zijn een fantastische bron van voedingsstoffen en maken dat je snel een vol gevoel krijgt. Alle groenten zijn toegestaan, leef je uit! Ook twee crackers voldoen als lunch, of een lekkere salade. Internet staat vol met goede, voedzame recepten. Leer jezelf aan om bij iedere maaltijd enkele groenten toe te voegen. Een tomaat op je cracker met mager beleg, of alfalfa als decoratie op de soep. Wees creatief!

Diner

Voor het diner neem je een lichte maaltijd van gestoomde groenten en kip, kalkoen of witvis. Het voordeel van gestoomde groenten is dat alle voedingsstoffen behouden blijven. Heb je geen stoommandjes of een speciale stoompan? Geen nood, je kunt dit met behulp van een zeef en een pan heel makkelijk zelf maken. Breng een klein laagje water aan de kook en hang een zeef met de groenten er in boven het wateroppervlak. Deksel op de pan, en je hebt je eigen stoommandje. Vis is licht verteerbaar en is bovendien mager. Vermijd in deze periode rood vlees. Het is even afzien, maar je zal snel resultaat boeken!

Tussendoortjes

Je gaat geheid zin krijgen in tussendoortjes. Geef er niet te snel aan toe. Heb je trek? Laat je lichaam maar vragen om voedsel. Zo weet je dat het aan het werk is! Jezelf uithongeren is weer het andere uiterste. Zorg ervoor dat je om de 2,5 uur iets eet, zo blijft je spijsvertering aan de gang en krijg je minder de neiging om ineens veel te eten. Als tussendoortje kun je denken aan een bakje magere kwark of een klein handje noten, die bol staan van de meervoudig onverzadigde vetten en eiwitten, twee stoffen die je nodig hebt voor een goede spieropbouw. Ook een eitje is een prima tussendoortje, net zoals groenten met bijvoorbeeld een lekker dip als hummus.

Bewegen

Nu je al niet veel brandstof binnenkrijgt, kun je best nog een tandje bij zetten met het sporten. Burn those calories! Daarvoor hoef je heus niet een abonnement bij de sportschool af te sluiten, dat kun je ook zelf. Natuurlijk helpt het wel als je je flink inzet op de apparaten, maar er zijn genoeg alternatieven. Begin ’s ochtends na het ontbijt met een stevige wandeling. En dan bedoelen we niet een minuut of tien met de hond slenteren, maar minstens een half uur flink doorwandelen. Moet je toch nog boodschappen doen? Mooi. Dan kun je dat direct combineren. Door het dragen van de tassen, train je ook nog eens de armspieren. Beweeg zo veel mogelijk. Een afspraak met een vriendin? Maak een boswandeling en ga op de fiets er naar toe. Dans een kwartier op je lievelingsmuziek in huis. Gratis, en je verbrandt er behoorlijk wat calorieën mee.

Heb je een moment waarbij je de handdoek in de ring wil gooien? Houd vol. Het is maar voor een paar weken en als je je aan je dieet houdt, zal je er snel waanzinnig uit zien.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *