website statistics

10 Voeding Producten die Je Jong Houden!

Gezond oud worden, dat willen we allemaal. Gelukkig kun je het lichaam een handje helpen door de juiste voeding te kiezen.

De volgende tien voeding producten helpen allemaal tegen de veroudering.

Sommige zijn goed voor de hersenen, andere helpen bij het houden van een gezonde huid, of ze zijn goed voor het cholesterol of het hart. Zoals dat natuurlijk geldt voor alle voeding:

Ja, ze zijn gezond, maar natuurlijk altijd met mate, en in een gevarieerd dieet! Overleven op een dieet van noten, broccoli en rode wijn zal niet het gewenste effect hebben!

Knoflook

Knoflook

Het eten van Knoflook wordt al tijden gekoppeld aan vele gezondheidsvoordelen (al sinds 3000 voor Christus!).

De voordelen van knoflook eten zijn bijna niet te tellen, het is goed voor de bloeddruk en cholesterol, het is goed voor het hart, helpt tegen infecties en het schijnt zelfs te helpen tegen Acne. Schaam je dus niet om een keertje goed uit je mond te stinken, eet lekker knoflook. Je gezondheid is toch belangrijker?!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Broccoli

brocoli

Broccoli is zo’n super gezonde groente die je helpt jong en vitaal te blijven. Het zit vol met een variëteit aan antioxidanten, Vitamine C & E, ijzer, Foliumzuur en Bètacaroteen. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat het goed is voor het hart, en helpt tegen bloedarmoede.

Wortels

wortelen

Wortel houdt je huid jong, dit komt door de grote hoeveelheid bèta caroteen.

Rode Wijn

rode wijn

Je hoort het zo vaak, wijn (rode) is goed voor je. En er zijn inderdaad al een hoop gezondheidsvoordelen gevonden dankzij het drinken van wijn. Het helpt tegen hart ziekten, diabetes en geheugenverlies.

Blauwe Bessen

blauwe bessen

Blauwe bessen (en in mindere mate ook de andere bessoorten) zitten propvol met antioxidanten, deze beschermen de huid en de hersenen tegen het verouderen.

Noten

noten

Als we het hebben over gezonde noten, dan hebben we het natuurlijk niet over borrelnootjes! Het gaat om de natuurlijk variant, ongebrand en ongezouten nootje. Denk aan amandelen, pistache, hazelnoten, walnoten, cashewnoten. Al deze noten zitten vol met proteïne en gezonde vetten. Eet er trouwens niet te veel van, want het zijn wel calorieën bommen. Meer over de gezondheidsvoordelen van noten kun je hier lezen.

Chocolade

chocolade

Ja, Chocolade is gezond! Echte chocolade dan, dus niet witte of melk chocolade, maar die echte pure chocolade. Heel goed voor je hart. 30 gram extra pure chocolade per dag helpt om de cholesterol te verlagen.

Vis

vis

Je hersenen gaan achteruit als je ouder wordt, dat is een gegeven. Het eten van vette is helpt hiertegen. De vis zit namelijk vol met Omega-3 vetten!

Yoghurt

yoghurt

Yoghurt zit vol met calcium en eiwitten. Precies wat we nodig hebben als we jong willen blijven!

Olijfolie

olijfolie

Olijfolie zit vol met Polyfenol (net als de meest producten in deze lijst overigens). Polyfenol helpt het lichaam jong houden.

Het helpt o.a. tegen Alzheimer, het heeft een bloeddrukverlagend effect, helpt tegen hartaandoeningen en kanker. Precies wat we nodig hebben om jong te blijven dus!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *