website statistics

Review: Het Smoothie Afslank Plan – Jasper Alblas

De meeste mensen die af willen vallen kiezen het liefst voor een dieet dat eenvoudig vol te houden is. Als jij ook naar een dergelijk dieet op zoek bent kun je overwegen om smoothies in je eetschema in te passen. Om jou daarbij te helpen heeft Jasper Alblas een ebook geschreven volledig gericht op de smoothies, namelijk het Smoothie Afslank Plan.

Wat kun je van het boek verwachten en is het kopen van het boek een aanrader? Wij zoeken het voor jou uit. Ook delen wij graag een paar tips uit het boek. Aan de hand van de toegevoegde waarde van deze tips kun je zelf een inschatting maken of het een slimme aankoop voor jou is.

Wie is Jasper Alblas?

Op zijn website noemt hij zichzelf een hele normale jongen. Hij is geen doorgestudeerde dieetgoeroe die eigen programma’s vanuit het niets bedacht heeft. Uit interesse is hij zich gaan verdiepen in de geheimen van een goede gezondheid. Zijn doel was om zijn eigen gezondheid te verbeteren, maar hij heeft ook andere mensen kunnen helpen. Hij is boeken gaan lezen en hij bezocht seminars om het menselijk lichaam beter te begrijpen. Door de zeer diverse informatie samen te voegen, heeft hij een eigen theorie ontwikkeld over gezond leven.

Hij is het eerst gaan uittesten op zichzelf en dat bleek succesvol. Hij heeft ook anderen kunnen helpen en schrijft nu boeken over zijn theorie.

smoothie afslank plan

Waarom vindt Jasper Het Smoothie Afslank Plan een aanrader?

Uiteraard is hij goed te spreken over zijn eigen boek, maar het gaat erom hoe hij zijn woorden kracht bij zet. Het belangrijkste bij het afvallen is dat je begrijpt waarom het Smoothie Afslank Plan goed werkt. Je moet leren begrijpen hoe het menselijk lichaam werkt. Door niet weer in de fouten uit het verleden te trappen, zul je ook geen last hebben van een jojo-effect. In het boek beschrijft hij 3 programma’s. Wat er van jou wordt verwacht, is samen te vatten in 3 tips, namelijk:

  • Tip #1: Eet met het juiste doel – Eten moet je van kunnen genieten, maar de kwaliteit van het eten is het belangrijkste
  • Tip #2: Pak je overgewicht aan bij de oorzaak – Kies niet voor de snelle oplossing, maar pak het probleem bij de bron aan
  • Tip #3: Sta open voor nieuwe smaken – Je moet kwalitatief goed eten leren waarderen

Wat is een smoothie?

Een smoothie is een drinkbare maaltijd met alle voedingsmiddelen erin die je dagelijks nodig hebt. Een smoothie bevat een hoge concentratie voedingsstoffen en geen of nauwelijks gifstoffen. Dus geen smaakstoffen, kleurstoffen en geurstoffen. Gewoon puur natuur. Let wel goed op wat je aan ingrediënten gebruikt. Mensen zijn gewend aan zoete smaken. Om een smoothie zo dicht mogelijk naar de smaak te brengen die wij gewend zijn, wordt er vaak suiker toegevoegd. Doe dat niet! Leer de smaak waarderen.

Overgewicht door jagers en verzamelaars instinct

Vanuit onze oerinstinct zijn wij volgens Jasper Alblas gewend om zoveel mogelijk calorieën te eten. In de tijd dat mensen dagelijks moesten jagen om voldoende eten te hebben, was het pakken wat je pakken kon. Wij kwamen aan ons eten door te jagen en te verzamelen. In tijden dat er minder eten beschikbaar was, moest je een buffer hebben. Overgewicht helpt in dat geval ook om te overleven. Dit oerinstinct zorgt tegenwoordig voor overgewicht. Om onze gezondheid verder te verbeteren is het nu belangrijk om vooral op de kwaliteit van het eten te letten.

Mensen hebben aanleg voor overgewicht

Overgewicht wordt vaak over gezegd dat het in de familie zit. Dit lijkt een smoesje, maar er zit zeker een kern van waarheid in. In de prehistorie moesten mensen in tijden dat er geen schaarste was, veel eten om hongersnood te voorkomen. Er zijn hele generaties van mensen uitgestorven die niet in staat waren om voedsel om te zetten in lichaamsvet. De nakomelingen van de oermensen die het wel overleefd hebben zijn beter in staat om een zware hongersnood te overleven. Met andere woorden, ze hebben aanleg om overgewicht te krijgen. Een interessante theorie van Jasper Alblas.

Smoothies passen bij jouw lichaam

Bepaalde voedingsmiddelen passen beter bij jouw lichaam dan andere. Om gewicht te verliezen hebben wij de neiging om calorieën te gaan tellen, maar dat hoeft niet. Je moet jouw lichaam aanleren om op de juiste manier met voedingsstoffen om te gaan. Hierin spelen de hormonen een belangrijke rol. Hormonen bepalen voor een groot deel wat er in jouw lichaam gaat gebeuren. Een belangrijke taak is het monitoren van het vetopslagsysteem. De hormonen bepalen of voedingsstoffen verbrand worden of juist worden opgeslagen als lichaamsvet.

Door het eten/drinken van smoothies zorg je ervoor dat het lichaam de juiste hormonen aanmaakt die het verbrandingsproces aanjagen.

3 hoofdprogramma’s van het Smoothie Afslank Plan

In het ebook wordt er een programma aangehouden die onder te verdelen is in 3 stappen. Ieder onderdeel van het programma wordt de focus weer gelegd op andere aandachtsgebieden. In het eerste onderdeel is het belangrijk om motivatie op te bouwen door gelijk 4 kilo of meer aan gewicht te verliezen. In het tweede deel is het even doorbijten om in het derde deel een nieuwe manier van omgaan met eten in de praktijk te brengen.

Stap # 1: Het kickstart-programma

Het volgen van een dieet of het aanpassen van een aangeleerd eetpatroon is moeilijk vol te houden. In dit eerste gedeelte van het afslankproces is het belangrijk om meters te maken. Het zal in deze fase aanvoelen als een streng dieet om zo snel mogelijk zoveel mogelijk kilo’s te verliezen. Stap #1 is vooral belangrijk om gemotiveerd te raken.

Stap # 2: Het “breek-door-je-plateau”-programma

Na de eerste stap kom je nu in een lastige fase terecht van het totale programma. Het afvallen zal nu niet meer zo snel gaan. Sterker nog, het lijkt zelfs stil te staan. Voor de lastigere kilo’s is het “breek-door-je-plateau”-programma. In dit deel van het programma kom je terecht als je wekelijks minder kilo’s gaat verliezen. Het is een zwaar traject die je moet doorstaan om in de ontspannen 3e en laatste stap terecht te komen. Je moet zo goed mogelijk de voorgeschreven smoothie recepten naleven om de verbranding weer op gang te krijgen.

Stap # 3: Het onderhoudsprogramma

Het moeilijkste heb je doorstaan. Het is een kwestie van het geleerde in praktijk brengen en je eetpatroon aanpassen. Je zult in deze fase niet meer snel kilo’s verliezen. Toch zal het afvallen wel door gaan. Je lichaam gaat wennen aan de nieuwe gezonde manier van leven. Je hoeft niet bang te zijn dat je nu alleen nog maar smoothies moet drinken. Het is een manier van denken die je aan moet leren.

Bonus van het Smoothie Afslank Plan

Ter aanvulling op het Smoothie Afslank Plan heeft Jasper Alblas 4 bonushoofdstukken geschreven in een seperate ebook. Deze krijg je er gratis bij. Het zijn hoofdstukken over onderwerpen die in het ebook Smoothie Afslank Plan onderbelicht blijven, maar die wel belangrijk zijn. Wij zullen 2 van de 4 onderwerpen kort toelichten. Je kunt zelf de inschatting maken of het voor jou van toegevoegde waarde is.

Bonus #1: Anti-(vr)eetbui smoothies

Vreetbuien kunnen een killer zijn als je een dieet volgt. Ze kunnen zorgen voor een extra kilootje, maar cruciaal is de motivatie die je volledig door een eetbui kunt verliezen. Bij het drinken van veel smoothies heb je wel eens behoefte aan zoet of zout eten. Wat nu als je deze buien gewoon toe kunt laten? Nee, niet door het leeg eten van een zak chips. Je gaat eerst proberen om de behoefte weg te nemen door het drinken van een groot glas water. Is de behoefte na 20 minuten nog steeds niet weg? Maak één van de alternatieve smoothies uit het ebook.

vreetbui

Bonus #2: Het detox programma

Af en toe moet je lichaam gereset worden. Door een detox programma te volgen kun jij je lichaam ontdoen van afvalstoffen. Het lichaam slaat namelijk gifstoffen op in het lichaam. Door te detoxen krijgt je lichaam de kans om zichzelf van binnen te reinigen. Het lichaam kan zich gedurende het programma hierop richten in plaats van het op gang houden van de spijsvertering. De beste manier om dit te doen is door het drinken van smoothies. In het ebook geeft Jasper Alblas adviezen om tot het beste resultaat te komen.

Wat zeggen andere reviews over Het Smoothie Afslank Plan?

Dit boek van Jasper Alblas is populair, dus zijn er al veel reviews over geschreven. Wij zullen een aantal opmerkingen uit andere reviews met jou delen.

“Het Smoothie Afslank Plan is zeker een aanrader. Je kunt op een gezonde manier geleidelijk afvallen met 100% natuurlijke producten.” Bron: Foodguerilla.nl

“Met een paar aanpassingen en het drinken van lekkere smoothies kun je snel jouw gewenste resultaat bereiken. Het Smoothie Afslank Plan is eigenlijk voor iedereen die geeft om een gezond en slank lichaam.” Bron: Gezondafvallenvooriedereen.nl

“Je krijgt twee ebooks van totaal 120 pagina’s en deze ebooks bevatten goede informatie, zijn op een leuke manier geschreven en gaan je ongetwijfeld helpen om (blijvend) af te vallen.” Bron: Inforeviews.nl

Conclusie – moet ik het ebook gaan kopen?

Het is een compleet handboek naar een gezonder leven. Eigenlijk is het afvallen maar één van de redenen om het boek te kopen. Een gezonder leven zal jou ook meer energie geven en een verbeterde nachtrust. Door een betere gezondheid zul je ook minder gevoelig zijn voor kwaaltjes. De kans op ernstige aandoeningen, zoals hart- en vaatziektes, wordt kleiner. Het is dus zeker een aanrader.

Hoe kan ik het Smoothie Afslank Plan kopen?

Via onderstaande button kun je het ebook en de bonus kopen. Na het betalen krijg je het ebook toegestuurd en kun je gelijk beginnen met een gezonder leven zonder overgewicht.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Het Smoothie Afslank Plan
Author Rating
41star1star1star1stargray

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *