website statistics

Eiwitten

[Wanneer je aan het trainen bent om af te vallen en die mooie platte buik te krijgen, moet je gaan denken aan een goede toevoer van eiwitten. Iedereen heeft eiwitten nodig, deze zijn nodig voor de opbouw van het lichaam.

Het lichaam heeft eiwitten nodig voor de zuurstoftransport naar spiercellen en het herstellen van de spieren. Wanneer je hard aan het sporten bent verg je meer van je spieren en zul je ze dus goed moeten voeden.

Producten waarin eiwitten zitten zijn: vis, eieren, vlees, melkproducten, en in mindere maten bonen, peulvruchten en graanproducten.

Hoeveel eiwit heb je nodig?

Een gemiddeld persoon heeft per kilogram lichaamsgewicht 1 gram eiwit per dag nodig. Ben je veel aan het sporten dan is de behoefte hoger. Dit geldt vooral voor mensen die zware krachtsport doen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *