website statistics

3 tips om snacken tegen te gaan

Om die mooie platte buik te krijgen het is van groot belang om je aan een goed dieet te houden, maar dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Iedereen heeft weleens flink de behoefte om te snacken, maar juist deze snacks zorgen vaak voor een toename van veel calorieën. Vooral wanneer je laat op de dag nog een snack neemt is het moeilijk om deze calorieën nog te verbranden, daarom nu 3 tips om die enorme behoefte naar snacken tegen te gaan!

Drink meer water

kauwgomElke dag moet je zo’n 2-3 liter water tot je nemen. Het is vaak zo dat wanneer je een enorme honger gevoel hebt, dat je lichaam eigenlijk vraagt om vloeistof.

Water zorgt ervoor dat je je vol voelt, tevens is het goed voor je aangezien het geen calorieën bevat!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Eet noten

Noten zijn een bron van vezels, vitamine E, foliumzuur, koper, magnesium en het aminozuur arginine. Al deze voedingsbronnen spelen een rol bij het voorkomen van hartfalen.

Veel mensen zijn bang om noten te eten aangezien het veel vetten bevat, maar noten bevatten de zogenoemde ‘goede vetten’, de onverzadigde vetten. Uit studies is dan ook gebleken dat het eten van noten zorgt voor een lager cholesterol.

Kauw kauwgom

Naast het feit dat het kauwen op suikervrije kauwgom helpt om de tanden gezond te houden en de adem fris, helpt het ook om het hongergevoel te onderdrukken. Als je kauwgom kauwt neemt het honger gevoel af en er is zelfs bewezen dat je wanneer je gaat eten je minder eet!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *