website statistics

Interessante Dieet Tips voor Beginners

Diëten is niet voor iedereen weggelegd, je moet het fysiek maar ook mentaal kunnen volhouden en daar falen wel heel wat mensen die starten met diëten. Laat me duidelijk maken er zijn duizenden website die beweren dat ze het middel hebben om een strakke lijn te krijgen. Ik wil je nu zwart op wit vertellen dat dit niet bestaat. In dit artikel geven we enkele praktische tips om je te helpen tijdens het diëten.

Op lange termijn is diëten enorm moeilijk en zwaar echter een gezonde levensstijl daartegen is wel lang vol te houden. Ik raad de mensen altijd om eerst te diëten tot je bijna of op je streefgewicht zit en dat je daarna een omschakeling maakt naar een gezondere levensstijl.

De reden waarom dit wel succesvol kan zijn is omdat je dan minder last zal krijgen van het jo-jo-effect. Onderstaande tips zullen je hiermee helpen.

Enkele belangrijke cijfers

Afvallen en bijkomen is een wetenschap en een wetenschap kan je leren of beheersen, om af te vallen moet je in gedachte houden als je meer calorieën eet dan je verband, kom je bij en andersom als je minder calorieën eet dan je verbrandt ga je afvallen.

1 kg is ongeveer gelijk aan 7000 calorieën wanneer je dan dagelijks 500 calorieën minder gaat opnemen, dat zijn er 3500 per week, dan ga je een halve kilo per week afvallen.

In principe is afvallen niet moeilijk wanneer je dit in gedachte houdt, wanneer je bijvoorbeeld al je frisdrank gaat vervangen door water ga je al snel resultaat zien.

Bekijk je eetpatroon

Je eetpatroon is tijdens het afvallen een struikelblok, je kan dit best eens grondig onder de loep nemen en analyseren wat je juist eet, hoeveel calorieën, zijn het veel vetten, zijn het veel koolhydraten , …

Als je weet wat je allemaal eet kan je gaan kijken of ik hier verandering in kan brengen, eventueel een maaltijd vervangen door iets gezonder. Mijn advies omtrent dit is dat je jezelf bewust moet maken van wat je eet en dat het gezonder kan wanneer je je best er voor doet. Er zijn niet direct gouden dieet tips maar je eetpatroon bekijken is zeker de moeite waard.

Vermijd vaak voorkomende fouten

  • Je hebt reeds enkele malen geprobeerd om af te vallen maar en je hebt geen motivatie meer. Dit is een van de grootste fouten die men maakt.
  • Diegene die op TV of internet snel + 10  kilo afvallen zijn sprookjes. Het is natuurlijk wel mogelijk om 10 kilo af te vallen echter moet je in gedachte houden dat er geen magische manier is.
  • Na je dieet komen de kilo’s er gelijk weer bij, het is noodzakelijk om een gezondere levensstijl er op na te houden.

Pas je levensgewoonten aan

Diëten is niet alleen op je voeding letten, hierbij komen ook nog een sporten en je levensgewoonten doorheen de week. Als dieet tips kan ik omtrent dit topic het volgende nog meegeven:

  • Voldoende slaap zorgt ervoor dat je fit aan de dag kan beginnen, wanneer je te weinig uren slaapt zal je sneller honger krijgen en makkelijker kilo’s aankomen.
  • Combineer het TV kijken met wat sporten, het is ideaal te combineren dat je bijvoorbeeld een half uurtje op de hometrainer wat beweegt terwijl je je favoriete programma bekijkt.
  • Het drinken van water zal je calorie inname drastisch verlagen, wanneer je fris- en fruitdranken mijdt zal je toch sneller afvallen dan je denkt. Het is ten strengste verboden om nog alcohol te drinken wanneer je dieet dit is echt een enorme anti dieet regel.

Laat je helpen tijdens het afvallen

Er is niets makkelijker dan afvallen met vrienden of kennissen, ga samen eens lopen of beoefen een sport. In beweging blijven met meerdere personen zal het je makkelijker maken om de nodige kilo’s kwijt te raken.

Hoe meer je sport, hoe meer je zelf afvallen. Wil je toch sneller afvallen, lees dan het artikel afvallen met lopen, hierin wordt in detail uitgelegd hoe je snel een effectief vet kan verbranden met het lopen.

Als laatste wil ik meegeven dat als je echt wil afvallen, gebruik dan de gegeven dieet tips, je kan altijd wel eens wat tijd vrijmaken om te gaan lopen of om op je voeding te letten, je zal verbaasd zijn hoe goed je je zal voelen.

 

 

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *