website statistics

Hoe jij een gezondere levensstijl langer kunt volhouden + afslanktips

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn. Bij veel mensen valt afvallen zwaar. Vandaar dat wij een paar afslanktips met jullie willen delen. Om het afvallen iets makkelijker te maken en te laten zien dat afvallen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Lees snel verder voor alle afslanktips!

Drink water

Het is belangrijk om veel water te drinken. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen in je lichaam worden afgevoerd en het stimuleert de vetafbraak van de producten die je hebt gegeten. Water zorgt ervoor dat hetgeen dat je hebt gegeten en gedronken wordt afgescheiden. Dit is dus zeker niet onbelangrijk wanneer je wat kilo’s kwijt wilt. Het wordt dan ook aangeraden om gemiddeld zo’n anderhalve liter water per dag te drinken. Wanneer je hebt gesport mag je zelfs een halve tot een liter meer water drinken. Water is niet alleen goed voor het afvoeren van afvalstoffen, water zorgt er ook voor dat je huid er beter uit gaat zien.

Wel is het belangrijk om te weten dat water drinken niet helpt bij het afvallen maar dat water alleen zuiverend werkt. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat kraanwater net zo zuiverend werkt als water uit flessen. Het is dus helemaal niet nodig om speciaal water te kopen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Eet lekker en voldoende

Wanneer je aan de lijn doet is het belangrijk om lekker te eten. Op deze manier wordt het afvallen dan ook een stuk leuker. Zorg dat je goede producten haalt bij de slager, bij de kaasboer of bij de groenteboer. Verwen jezelf met gezonde en lekkere producten. Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende te eten. Veel mensen die een dieet volgen hebben de neiging om te weinig te eten zodat het afvallen sneller gaat. Dit is overigens slecht voor het lichaam. Het lichaam heeft voldoende voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Zorg er dus voor dat je geen maaltijden overslaat. Begin de dag dan ook met het ontbijt en neem ook de tijd om goed te lunchen en te dineren. Daarnaast is het ook belangrijk om (gezonde) tussendoortjes te eten. Tussendoortjes zorgen ervoor dat de stofwisseling blijft werken. Probeer dan ook twee à drie tussendoortjes op een dag te eten. Als gezonde tussendoortjes kun je bijvoorbeeld een bakje yoghurt, noten, groenten of fruit nemen.

Sla geen maaltijden over

Wanneer je maaltijden overslaat zal je stofwisseling in de war raken. Het overslaan van maaltijden zorgt er dus niet voor dat je afvalt, het kan er zelfs voor zorgen dat je langzaam iets aankomt. Zorg er dus voor dat je ontbijt, luncht en dineert. Ook is het belangrijk om tussendoortjes te nemen. De (gezonde) tussendoortjes die je neemt stimuleren namelijk de stofwisseling en zorgen ervoor dat je lichaam blijft werken.

Eet gezonde tussendoortjes

Zoals hierboven al is vermeld is het belangrijk om gezonde tussendoortjes te nemen. De gezonde tussendoortjes zorgen er namelijk voor dat je stofwisseling blijft werken. Daarnaast zijn de gezonde tussendoortjes ook goed om het hongerige gevoel tegen te gaan. Maar welke tussendoortjes zijn goed voor je wanneer je wat kilo’s kwijt wil raken? Noten zijn een goed voorbeeld van een gezond tussendoortje. Noten bevatten namelijk veel gezonde vetten en stimuleren het afvallen. Daarnaast zorgen noten ook voor een mooiere huid, nagels en haren. Let er wel op dat je niet te veel noten neemt. Noten bevatten namelijk wel (gezonde) vetten en het lichaam heeft niet veel vetten nodig.

Andere gezonde tussendoortjes die je kan nemen zijn groenten en fruit. Groente en fruit zitten boordevol vitamines en (gezonde) suikers. Groenten kunnen onbeperkt worden gegeten en zijn ook nog eens makkelijk, ze hebben vaak namelijk geen bereiding nodig als tussendoortje. Wel is het belangrijk om niet meer dan 3 stuks fruit op een dag te eten aangezien deze suikers bevatten. Het lichaam heeft wel wat gezonde suikers nodig maar niet te veel.

Andere snacks die je kan nemen als tussendoortjes zijn gekookte eieren, zaden en pitten. Eieren zijn namelijk, zoals de naam al zegt, goed voor het aanvullen van de eiwitten. Daarnaast is het goed om zaden en pitten te nemen. Deze hebben eenzelfde soort werking als noten. Zaden en pitten zijn daarnaast ook goed voor het hart en veel zaden en pitten zijn ook goed voor de verschillende organen.

Ga sporten

Wanneer je af wilt vallen is het belangrijk om naast gezond te eten ook te gaan sporten. Veel afvallers kiezen voor conditiesporten. Hieronder vallen onder andere hardlopen, fietsen of de cardio apparaten in de sportschool. Conditiesporten en krachttrainingen zorgen ervoor dat je vetmassa afneemt. Wanneer je afvalt zal je spiermassa ook minder worden. Het is dan ook belangrijk om krachttraining naast je conditiesport te doen.

Wanneer je graag wilt gaan sporten is het belangrijk om het sporten langzaam op te bouwen. Houd je eigen tempo aan en probeer eens in de zoveel tijd je training zwaarder te maken. Op deze manier verbrand je namelijk meer calorieën.

Eet minder koolhydraten

Wanneer je snel en gezond wat kilo’s kwijt wilt is het verstandig om koolhydraten uit je eetpatroon te verwijderen of de hoeveelheid te verminderen. Onder koolhydraten vallen onder andere brood, rijst en pasta. Wanneer je minder van deze producten neemt zal je zien dat het afvallen sneller gaat. Wanneer je dol bent op brood kan je ook ontbijten of lunchen met speciaal koolhydraatarm brood. Voor het avondeten kan je minder pasta en rijst opscheppen. Ook kunnen deze koolhydraten vervangen worden door extra groentes of ei.

Stel een dag zondigen in

Afvallen is niet altijd leuk. Je kan niet altijd eten waar je zin in hebt en ziet andere mensen om je heen wel lekkere dingen eten. Het is dan ook best mogelijk om eens in de zoveel tijd een dagje zondigen in te lassen. Wanneer je die ene verjaardag hebt mag je best een stukje taart of een borrel. Overdrijf hier echter niet in en houd het bij maximaal één slechte snack per dag. Probeer vervolgens wel de dag erna iets gezonder te eten om je slechte snack te compenseren.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *